Daca tii la el cu adevarat fii prietena lui,daca nu,ramai cu actualu`.
Iar despre'relatii sexuale"..."o partida de sex de o noapte" inseamna sa inseli? Nu,din punctul meu de vedere. Daca ai avut o relatie sexuala cu un alt baiat in afara de prietenul tau doar pentru o noapte asta nu inseamna ca l`ai inselat. A insela inseamna sa ridici o minciuna la rang de adevar asa zic eu.
P.S.:Sexul nu l`as numi inselat, in categoria asta! Pa, mult succes!
Cred ca ar fi bine sa iesi macar cu el sal cunosti mai bine.dar daca spui ca e dezvoltat de ce sa nu poti intretine cu dinsul relatii sexuale? nu stiu cred ca ar fi bine sa incerci caci mai apoi iti va parea rau ca ai pierdut asa sansa si vei vrea enorm de mult sa fii cu el dar deja nu vei putea crede-ma, caci asa a fost si la mine, deci incearca cu el incercarea gres nu are! bafta
Andra ce ai tu aici parca ar fi un scenariu de telenovela...dar in schimb cred ca ar trebui sa ii dai o sansa tipului (spune-i da si o sa ii treaca suparatea )
Pai in primul rand nu cred ca un baiat de 15 ani te-ar refuza de la o propunere ca asta ( ma refer la relatii sexuale) dar daca vezi ca este gelos ar fi cel mai bine sa nu accepti propunerea lui de ce? Foarte simplu.Pentru ca atunci cand vei iesi afara cu prietenele sau prietenii nu o sa fie zi in care sa nu te intrebe "ce faci?","unde esti?","cu cine esti?" chestie care ar deveni foarte foarte enervanta si pana la urma o sa te saturi de toata chestia asta si o sa ii dai papucii.Atunci va fi suferinta si mai mare.Crede-ma ca stiu ce spun...o prietena de-a mea era in aceeasi situatie...Succes.
KatiMe27 întreabă: