Daca este dragut, nu conteaza ca esti tu mai inalta. Oricum baieti cresc mai greu, am avut un amic scund, si tot asa, cand a crescut a vrut tipa sa fie cu el .
Daca iti place cum vorbeste, comporta si ai oarecum o mica atractie pentru el, de ce nu?
Ii spui ca vrei sa incerci cateva zile, si daca accepta e bine.
Daca nu vrei, ii spui frumos ca nu, dar dai si motive. Totusi incearca sa nu-l ranesti.
Esti o prefacuta. Si mai mult de atat, esti o ipocrita si ai si anumite tente se shizofrenie.
Ce daca e mai scund? Are toate calitatile necesare, si tu il refuzi pentru ca e mai mic decat tine.
Pai nu inteleg vrei sa fi cu el sau no?daca da combinate cu el ca baiatu e insistent ca ii palce de tine no>>?sh daca mai e sh dragut inca un avantajsh ce conteaza ca e scund nu e nimic dar daca nu vrei sa fi cu el spune-i de acum sa nu se mai tina aiuria dupa tine posy:* funda?:d
Daca nu-ti doresti sa fii cu el spune-i ca nu-ti doresti momentan o relatie asa nici n-o sa-l ranesti cu nimic
Nehotarata mai esti!
Daca il placi ce conteaza aia cativa cm, nu pot intelege chestia asta, n`am so inteleg nicioadata.
Baiatul te place si ii este drag de tine de asta e si asa insistent pentru ca vrea un raspuns la intrebarea lui "daca vrei sa fii cu el".(nu-l mai amana ca isi face iluzii ]
Daca nu vrei sa fii cu el zii adevarul frumos si spune-i sa inteleaga si in cele din urma sa ramaneti prieteni, dai argumente, nu va crede ca esti o prefacuta.
[]bye*Bye
Acelasi lucru patesc si eu de multe ori! de obicei, ca sa nu par prea "rea" le zic ca nu prea am timp de o relatie, ca am alte prioritati acum, sau ceva de genu`...sau poti sa-i zici ca ink esti ranita din cauza ultimei tale experiente amoroase si nu ai putea incepe o alta relatie deocamdata... si cat despre faptul` ca vrea sa vorbiti mereu la tel, poti vorbi putin mai sec, sa raspunzi monosilabic, astfel isi va da seama ca nu esti prea incantata sa va auziti atat de des. ] sper ca tsi-am fost de ajutor. :*:*
linarkfts întreabă: