| Sabyn97 a întrebat:

Sall am si o nedumerire sunt in a 9a si imi place foarte multe de o fata. uneori facem pentru 10 secunde contact vizual (ne uitam unii in ochii celuilalt )dar de la distanta.sunt mai timidhee hee cum sa fac sa reusesc sa o scot in oras

Răspuns Câştigător
| qwerty21 a răspuns:

Pai nu crezi ca nu faci nimic, si se rezolva treburile
cum sa reusesti sa o scoti in oras?
ii dai un pumn in fata si un ciocan in cap, si o duci in oras.SAU. candva mai linistit intr-o pauza in care e mai singurica,te bagi in vorba cu ea,vorbesti despre ce iti vine pe moment,si tot vorbesti,pana iti amintesti ca de fapt tu trebuia sa mergi nu stiu unde (si intrerupi conversatia despre cine stie ce vorbeai) da ii spui asa,ca o incheiere inainte sa pleci,o intrebi daca ar vrea ca sa iasa cu tine in oras, ca sa mai vorbiti, ca vezi ca este o persoana cu care sa te poti intelege.si a doua zii ii spui daca poate sa te insoteasca dupa ore la mal, sau la un suc(da acum e cam frig) sau la o plimbare.vezi pe unde merge ea acasa si fa un traseu comun.

cam asta ar fi, totul depinde daca o faci sau nu.

4 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Ori iti iei inima in dinti si inceri sa vorbesti cu ea calumea ori o pierzi din cauza timiditatii!

| Loveisspecial a răspuns:

Daca chiar vrei sa o cuceresti trebuie sa FII BARBAT si sa incerci sa conversezi cu ea si sa ii arati ca esti interesat de eabatting eyelashes

| qwerty21 a răspuns:

Sper,sa imi urmezi sfatu happy
si gandeste-te asa:nu ai nimic de pierdut

| colorsfive a răspuns:

Prima data cand mai faci "contact vizual" apropriete de ea si spune-i ca vrei sa o inviti in oras