| ^_^just*me^_^ a întrebat:

Sall, as avea si eu nevoie de niste pareri...in urma cu ceva timp am cunoscut un tip, si nu stiu cum sa zic, dar la inceput nu am vazut nimic asa special la el. Insa baiatu de la o vreme ma innebuneste cu sms-uri.Am inceput sa vorbim destul de mult, si chiar ne intelegem destul de bine, insa eu am anumite dubii in ceea ce il priveste: de ce sa ma sune tocmai acum? tinand cont de faptul ca are numarul meu de tel de foarte mult timp? Oare chiar ma place sau are doar chef de joaca, chiar nu stiu ce sa cred!

Răspuns Câştigător
| mystik a răspuns:

Draga tinuta, de ce nu incerci sa te joci si tu un pic cu el, flirteaza, nu cred ca face misto de tine. tu nu ai de pierdut nimic, gindeste pozitiv si lasa-te purtata de val.nu privi doar partea negativa a lucrurilor, cred ca te-a deceptionat cineva si acum crezi ca toti sunt asa, poate baiatul te place mai demult dar abia acum s-a decis sa preia initiativa.se vede ca nu esti sigura pe tine de asta ai dubii, fii cit mai naturala si joacate si tu de-a dragostea daca acum ti se serveste pe tava.multa bafta

2 răspunsuri:
| Urzică a răspuns:

Dupa parerea mea s-ar putea sa simta ceva pentru tine.Intreaba-l "face to face" si vei afla pentru ca noi nu suntem in masura sa iti raspundem. S-ar putea doar sa se joace sau nu.Totul depinde de caracterul baiatului.

Baftaa

Funditaa?

EuSiAtat

| Zenithf a răspuns:

Poate a avut ceva probleme de nu a putut sa te contacteze mai demult, poate a fost plecat, sau a avut o relatie si numai acum a terminat defenitiv. Trebuie sa te lamuresti daca a fost una din aceste cauze si nu te cauta doar din plictis. Domnul fie cu tine