Daca voi vorbiti pe mess des si iti spune asa ii esti simpatic. Ca sa afli daca te place cu adevarat si ar vrea ceva mai mult decat prietenie iti dai seama din gesturile ei. Daca in preajma ta este distrata sau se inroseste inseamna ca te place. Incearca sa ii observi reactiile cand este in compania ta. Vezi cat de des iti zambeste si modul in care te priveste. Eu te-as sfatui daca ti se pare ca te place sa incerci sa actionezi. Fii alaturi de ea mereu si cauta sa o ajuti si sa o inveselesti cand e suparata. Incearca sa bati cate un apropo si sa flirtezi cu ea. Daca nu ai curaj sa incepi aceste lucruri fata in fata le poti incerca pe mess. Poti sa fii mai indraznet pe mess si in functie de cum raspunde ea la gesturile tale iti dai seama ce trebuie sa faci. Atunci cand tu consideri ca ea chiar te place vorbeste cu ea sincer si deschide subiectul relatii. Intreab-o daca are prieten si daca spune ca nu intreaba care e motivul. Iti va spune chiar ea care este modelul de iubit perfect in viziunea ei si poti invata foarte usor. Daca tu crezi ca va potriviti spune-i ca iti place de ea si ca ai vrea sa fiti impreuna.
Nu-i neaparat si eu am colege care ma urasc...adica se vede pe mine ca nu le place si au prietene si tot imi face chestii dinalea la sfarsit :X:X:X:*:*
Ce nu asi da si eu sa mai fiu in clasa a7a oricum daca iti spune chestiilea alea cred ca simte si ea ceva pentru. tine deci hey boy nu ai ce pierde, DAR nu o lua brusc cu chestia incearca sa o intrebi prin jocul adevar saw provocare (tine tt timpu ) ciocolatzelele si biletzelul romantic she asta e o arma bna, succes
Inearca sa aflii ce ii place, zambeste-i si arata-i ca simti ceva pentru ea.La momentul potrivit puteti vorbii si poti sa ii spui ce simti pentru ea.Bafta!