Povesti reale as sta mult sa scriu...dar iti dau blogul meu cu una inventata de mine:)
http://abbeyabby.blogspot.com/2011/04/august-tarziu.html
Saruturile sunt woooow, mana dreapta pe fundul ei, cea stangape mijloc,. mana ei dreapta pe mijloculul lui, cea stanga pe piept, sunt lipitzi unul de celalalt, j simt fiori amandoi, mana lui coboara,.dar NU. a ei coboara si desface nasturele lui,. a lu la fel, intre timp saruturile nu se opresc, mana lui urca pe obrazul ei mangaind`o usor si tandru. ea. il tine de spatele`i puternik. si el, coboara iar mana pe fundul ei bombt. afara sunt -5grade,.ei sint imbracatzi subtzire, se saruta asa, pa gat, pe buze, ca`n poveshty,el nu trece bariera numita : chilot, ea la fel. ea se molesheshte ca pentru prima data in bratzele lui puternice, el o mangaie sh o sarute tandru si romantic, o strange de mijloc si o lipeshte de trupul lui, (mi se taie respiratzia cand povestesc). dupa cam 2 ore. in care nu s`a intamplat altceva decat atingeri si saruturi. el, coboara mana jos, acolo.la ea, ea tremura de fiorul dragostei, iar el ii inchide ghizda , apoi ea face la fel, se imbraca si pleaca ca 2 copii care apoi se joaca in zapada!
e ceea ce am trait! e cel mai erotik moment din viata mea! e cea mai pasionala amintire! e totul pentru. mine, a fost, e si va fi pana alta amintire isi va face loc. dar aceasta, e prima si cea mai de neuitat
Ia de la biblioteca judeteana(sau cea de la scoala) cartea ''Dramele adolescentilor''
A fost odata un mos si o baba. si se iubeau asa incepe prima am mai multe daca vrei