Nu insista.
Daca ti-a cerut o perioada in care sa fie singura,sa i-o oferi,respecta-i dorinta.
Ceva a obosit-o,ceva a intristat-o si prezenta ta nu face decat sa o tulbure si mai mult.
Ai doar rabdare, timpul va trece.
Si spera, spera mult!
Succes!
Tu 20 ani, ea 17,
tu- "M-am injosit de mii de ori", rau pentru tine,- ea, i se fâlfaie
tu- "i-am acceptat tot ce a facut rau", rau ai facut- ei, i se fâlfaie
tu- "Mi frica sa o las cat vrea ea fara sa insist ca sa uite de mine", ea- i se fâlfaie, asta si vrea sa scape de tine. Mai bine aveai tu 17 ani si te mai intelegeam. Ce sfaturi ziceai ca vrei?
Cred ca solutia ideala ar fi sa-i lasi timp, probabil are niste probleme serioase.Cu statusul "libertate" da un pic de inteles ca a vrut ca despartirea sa aiba loc si ca toate fetele sau baietii mai rar spun ca dupa ce se despart "vai ce bine e fara prieten, desi le pasa foarte mult. Ce pot sa-ti mai spun 90% sigur este ca nu are alt prieten si probabil nu are degand sa-si faca unul prea curand.Gandestete ce a afectat relatia dintre voi doi si poate iti dai seama singur. Oricum ea avand 17 ani fiind in liceu este si usor influentata de colegele ei care probabil multe din ele au tot umblat din iubiti in iubiti si simte ca nu face parte intregului.Lasa-i timp.
Daca o fata cere o pauza, in majoritatea cazurilor nu vrea o despartire ci doar o pauza.
Sau poate o pauza sa incerce alceva.
Las'o in pace, sa se gandeasca.
Sts mi se pare stupid, dar adevarat, eu cand ies dintr'o relatie ma simt mai libera, pot sa fac ce vreau. Dar asta nu inseamna ca nu ud pernele toamnea [ dar bineinteles nu las asta sa se vada ], si daca chiar am tinut la acel tip, tin " doliu " o perioada si nu ma bag intr'o alta relatie.