Facebook si alte conturi inseamna ca cauta deja noi distracti si noi cunostinte, stie ca poate sa te aiba oricind inapoi si pentru faptul ca i-ai facut toate mofturile stie ca o iubesti la nebunie.deci cind o sa te vrea o sa te aiba oricind...in pare rau pentru tine daca nu o lasi in pace o sa iti fie din ce in ce mai rau. poti doar sa speri ca te iubeste si se intoarce dar nu o sa o faca prea curind in nici un caz in 3saptamini. sper pentru tine sa ma insel desi o data ce devi o jucarie e foarte greu sa mai fi luat in serios.te minte.te minte frumos doar sa nu iti faca rau, dragostea a trecut e greu sa o recistigi, iti vb din experienta
Iti spun eu ca ea nu mai tine deloc la tine, pauza fiind doar un mod las de a iti spune "Nu mai merge intre noi".La cate prostii vad ca ti-a facut eu i-as fi dat papucii de multa vreme.
P.S: Daca ai un pic de mandrie si de respect de sine atunci gaseste pe alta si nu te mai lasa calcat in picioare
Respecta-i dorinta. Si te asigur ca daca cu adevarat te iubeste se va intoarce la tine pentru ca dupa 2 ani imi vine greu sa cred ca poate sta atat de usor fara tinee. Deci daca te va iubi nu ar putea sa stea fara tine. Timpul le rezolva pe toate, asa ca asteapta, gaseste-ti altele de facut, iesi cu prietenii, si totul va fi ok, se va intoarce. Pentru ca nu e usor sa stai fara respectiva persoana dupa ce te-ai obisnuit cu ea timp de 2 ani.
DEci eu tiam citit "eseul" si sincera sa fiu sincera am ajuns la concluzia astafi sigur ca ea nu o sa te sune si poate ca nu mai vrea sa fie cu tine
-dupa aia uh zici ca nu are cum sa aiba pe altul dar nu ai de unde sa stii...
-Nu trebuie sa insisti tu atat doar pentru ca ti-e frica c-o pierzi.o sa-ti gasesti alta fata
-ea ti-a dat ignore la mess dar cine stie daca o sa til mai bage
-faza e ca ea vrea sa fie singura "libera" sa zic asa toata viata... daca nu insistai uh atata,presuupun, ca ea ar fi vrut sa fie "libera" toata viata
Deci plz sa nu te superi pe mine ca am zis asa, dar asa banuiesc eu + ca mai da si de inteles.Bafta!
Hello! Nu stiu exact cum este ea, dar eu fata fiind de fiecare data cand am zis ca am nevoie de o pauza clar nu ma simteam bine in aceea relatie. Nu este neaparat vina ta. Poate a intervenit monotonia, dorinta de nou, cine stie. Conturile pe acele site-uri nu trebuie sa te sperie, isi ocupa si ea timpul cu ceva. Daca nu te suna in scurt timp, eu zic sa treci peste si ai sa vezi ca ai sa gasesti pe cineva care nu o sa mai aibe nevoie de timp /pauze pentru ca se va simti bine in compania ta. Bafta!
Dupa ce am citit "eseul" asta, am ajuns la concluzia ca te-ai injosit prea mult; dupa mine, ea nu mai vrea sa fie cu tine, poate nu e multumita de ceva, poate se asteapta la mai multa actiune din partea ta (n-ai pomenit nimic de sex), sau ma mai gandesc ca poate o influenteaza parintii ei daca nu le convine diferenta de varsta care totusi nu e chiar foarte mare. Nu trebuie sa insisti tu atat doar pentru ca ti-e frica c-o pierzi, daca te iubea nu vroia pauza asta destul de mare + ignore la mess. mie se pare cam aiurea. Sper sa te descurci cumva sa fie bine pentru amandoi
Eu zic ca o sufoci si e satula de aia face ce face. Asa am patit si eu cu prietenul meu, dupa 2 ani de relatie mi-a dat papucii ca vroia sa fie liber, sa experimenteze. Apoi dupa 2 luni m-a vrut inapoi. Acum e alt om, nu stiu pentru cat timp. Oricum, nu o mai baga atata in seama, daca vrea sa fie libera acorda-i libertate. Daca te iubeste o sa iti simta lipsa si o sa se intoarca.
Buna! eu una zic sa o lasi putin "libera" pentru a putea gandi si etc. Faptul ca si-a facut cont pe retele de socializare,nu te speria,multa lume face asta pentru a-si ocupa timpul, insa. poti vorbi cu easa te bage la loc in lista, adica daca ii promiti ca nu o vei deranja.eu zic ca totul e ok.iar dupa 1 sau 2 saptamani.ii poti propune sa iesiti undeva:stiu eu intr-un parc sau la un suc pentru a discuta si poate puteti relua totul de la inceput si asigura'te ca ei nu i s-a intamplat nimic rau in famile sau ceva de genul inainte de a iti spune ca vrea "ibertate", acesta poate fi un motiv...