| blackboss a întrebat:

Sall! Buna sunt baiat si am 14 ani.Sunt foarte trist pentru ca am iesit cu multe fete si nu mi-au placut asa de mult de ele.Dar nu suport sentimentul acela sa vad pe alti cum se pupa in fata mea sau altceva.Stiti eu nu am avut primul meu sarutsad.As vrea sa il am.Toata lumea zice ca e super tare sa ai fete ..Eu am fost cu fete care dupa cateva zile au zis ca au gasit pe altcineva sau sa ramanem prieteni.Acum ma simt intr-un fel dezamagit si cand mai aud si pe alti cand se lauda.ma simt ofticat.As vrea o relatie de lunga durata si bazata pe incredere.dar nu stiu daca voi gasi vreodata.Nu vreau sa par disperat.dar daca vreo fata e interesata sa imi dea un sfat sau sa ma ajute.sau chiar si baieti.as vrea un gen de relatie.
Ce sa fac? Funda!

6 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

O relatie nu se cauta ca si o jucarie.

| KarinaV a răspuns:

Ce trebuie sa faci este sa gasesti o tipa de care iti place si inainte sa o abordezi, sa fii prieten bun cu ea si sa o cunosti cum trebuie. Daca o sa stii de ce este in stare in mare parte si ti se pare ca e fata potrivita pentru tine, poti sa incerci sa fii cu ea. Dar daca esti cu orice tipa vezi pe strada, din prima secunda in care ai vazut-o, logic ca nu o sa mearga. Stai si cunoaste fata, razi cu ea, distreaza-te cu ea, si totul o sa fie bine. ^^

| Sebimenis a răspuns:

Okay sa va zic si eu o problema de-a mea... in legatura cu un raspuns de-al vostru chestia aia cu sa o cunosti mai bine sa rad cu ea si alte chestii. eu stiu sa imi fac prieteni... dar nu si prietene eu zic la prietenii nu l-a categoria IUBITE. cu toate ca as vrea si eu o iubyta vreau doar sa fiu prieten cu ea.

| eueueu123 a răspuns:

Si eu am 14 ani si sunt intr'o situatie asemanatoare cu a ta! dar cand vad cum multi sufera din dragoste... mai bine las pe mai tarziu! de exemplu eu plac multi baieti, ei nu stiu, dar eu stiu care ma plac, insa nu am curaj sa le spun asta, si asa se duce totul, deci trebuie sa fii direct! eu am pierdut mult din asta k nu am fost directa si evitam mereu orice discutie! am tupeu sa fac orice, absolut! dar la asta nu sunt prea buna, deci iti sugerez sa fii direct si sa spui tot ceea ce simti! insa ca sa ai o relatie, iti trebuie timp! mai intai trebuie sa aveti incredere unul in celalalt, sa va spuneti si unele secrete, apoi veti deveni buni amici, stii tu! insa, fa tu primul pas!
sper sa ai mai multa bafta ca mine! laughing bye!

| Cristinutza21 a răspuns:

Pai... trebuie sa ai rabdare, de ce trebuie sa te grabesti si eu am 14 ani am avut si eu dar le-am parasit, ma gandeam ca nu vreau, cred ca vreai sa ai o prietena trebuie sa astepti happy