| blackboss a întrebat:

Sall! Buna sunt baiat si am 14 ani.Sunt foarte trist pentru ca am iesit cu multe fete si nu mi-au placut asa de mult de ele.Dar nu suport sentimentul acela sa vad pe alti cum se pupa in fata mea sau altceva.Stiti eu nu am avut primul meu sarutsad.As vrea sa il am.Toata lumea zice ca e super tare sa ai fete ..Eu am fost cu fete care dupa cateva zile au zis ca au gasit pe altcineva sau sa ramanem prieteni.Acum ma simt intr-un fel dezamagit si cand mai aud si pe alti cand se lauda.ma simt ofticat.As vrea o relatie de lunga durata si bazata pe incredere...dar nu stiu daca voi gasi vreodata.Nu vreau sa par disperat.dar daca vreo fata e interesata sa imi dea un sfat sau sa ma ajute.sau chiar si baieti.as vrea un gen de relatie.
Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Dragostea trebuie asteptata sau cautata ca la un moment dat va veni de unde te astepti mai putin asa a fost la mine si acum e o relatie minunatabig grin
nu incerca sa te implici in relatii fara viitoroh go on

| Keyko a răspuns:

Asta inseamna ca nu esti genul de tampit pe care fetele de genul meu il urasc. Sfat: Nu te mai uita la pitipoance. Uita te la fetele serioase nu la alea care schimba baietii ca pe ciorapi. Stai tu linistit pentru ca inca sunt fete serioase pe lumea asta. oncearca sa apreciezi sufletul unei fete, nu sanii sau picioare, fata sau fundul. gandeste te la sufle ia o incet. nu ti a placut cu acele fete pentru ca nu ele te reprezinta ..stii vorba aceea "Spune mi cu cine te intalnesti si iti spun cine esti" sau cv de genu. oricum sper ca ai priceput ideea. Acum esti inca tanar si nu merita sa suferi pentru niste aiurite. cauta ti mai intai o fata intelingenta cu care sa ai interese comune. nu cauta doar frumusetea exterioara. asa cum ai spus. vrei o relatie bazata pe incredere. atunci nu mai iesi cu pitipoanecele alea care nu stiu sa te aprecieze. iar atunci cand vezi o fata si o cunosti incearca sa ii arati ca nu esti genu de baiat interesat numai de pupat si care isi schiba iubitele ca pe sosete. sper ca te am am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe aceasta planeta dintr-e atatea fete sigur exista una si pentru tine asa ca nu iti mai face grijii.Si spui ca ai fost cu multe fete care dupa cateva zile te-au parasit? Cunosc un proverb si doresc a ti-l spune: ''Iubirea e inselatoare''! Daca ai avut mlt rel pana acum inseamna ca iubirea adevarata e mai aproape decat crezii dar nu o vezi deci cauta in continuare! tongue

| haapyfacesmilealotforme9090 a răspuns:

Stai linistitwinking. nu e musai sa ai prietena. inteleg ca te simti nasol, ca iti pare rau ca altii au parte de saruturi, etc iar tu nu. dar viata nu se rezuma la asta. in primul rand ai nevoie de prieteni buniwinking. daca ai prieteni nu mai e nevoie si de o iubita. o sa ai candva unawinking dar lasa sa se intample..totul va veni de la sine in momentul in care te vei astepta cel mai putin.

| RamboBike3 a răspuns:

Hei nu fi trist ca nu ai prietena si ca nu ai primit inca primul sarut poate asa trebuie sa fie iubirea nu trebuie sa cauti ea te cauta pe tine tu nu fi trist din cauza asta distreazacat poti. Daca mai vrei sa vorbim trimite idu tau de mes in mesaj sunt o fata si am aproape 14 ani.

| blackboss explică (pentru RamboBike3):

Id meu este silviu_ice@yahoo.com

| Ioannnna a răspuns:

Paii:
1.De obicei cand esti cu o fata trebuie sa ii areti ca iti pasa de ea.Sa o pupi sa o ti de mana, sa o ti in brate etc.
2.Ele poate si-au gasit o scuza ca sa se desparta de tine pentru ca si-au dat seama ca tu nu iti dai silinta intr-o relatie.
3.Sii poate mai trebuie sa astepti un pic ca sa apara o fata potrivita pentru tine.
4.Paii tu ar trebui inca sa fi fericit, eu am fost cu un baiat care so suparat pe mine ca i-am dat liber si lui ii se parea prostesc sa mai ramanem prietenistraight face
winking Sper sa te ajute raspunsul meu, si mult noroc in relatiile urmatoare!
Fundaa?puppy dog eyes