Poi mai Nonny eu cred ca orice e posibil in dragoste.Adica,daca 2 persoane vorbesc mult pe mess, prin mesaje etc si se inteleg bine in continuare fara a se vedea face2face pot sa aiba o relatie ff frumoasa care sa implice si iubire. Unora li se pare ciudata chestia asta, sa vorbesti cu cineva doar"virtual", dar sa stii ca uneori te poti intelege mai bine ca o persoana si o poti cunoaste destul de mult fara a te si intalnii cu ea.Si daca u esti sigur ca o iubesti si ea te iubeste,daca u simti asta,nu ar trebui sa te intereseze altceva.Cel mai important este ceea ce simti u,ceea ce iti spune tie inima. Uneori,sa stii ca relatiile la distanta sunt mai de durata si mai frumoase decat cele in care partenerii se vad zi de zi, deoarece nu au motive sa se certe din orice, nu gasesc scuze gen''te-am vazut ca nu stiu cine si."etc.Hmm.si in legatura cu diferenta de varsta.Nu conteaza niciodata asta.U ar trebui sa tii cont de ce simti, fara sa te mai gandesti la varsta. Daca sentimentele persista, nimic nu ar trebui sa impiedice dragostea.Sper ca te-am ajutat:*PS:am vazut ca o iubesti de cand am citit avatarul.foarte tare:*
Varsta nu conteaza atunci cand sentimentele exista!
parearea mea e ca o relatzie doar p mess si msj, o sa vezi si u ca te vei satura.vei simti nevoia s-o strangi in brate, s-o sarutzi cum faci asta prin web?
E greu sa existe o poveste de dragoste pe mess. Nu poti sti cu adevarat ce face persoana cu care vorbesti. Daca relatia inainteaza o sa apara dorinta atingerii. E complicat, dar daca o sa va puteti intalni. Vezi ce iese. In plus, pe mess, fata respectiva poate sa iti spuna orice despre ea fara sa fie adevarat, deci exista posibilitatea sa nu o cunosti deloc. bafta
Eu cred ca e posibil.si eu sunt la o relatie la distanta ne vom intalnii dar in vacantza.si diferenta intre noi e de 4 ani. daca va iubiti mult si va doriti asta va tine relatia:*
Eu zic ca relatia tine, dar nu pentru prea mult timp. Doar daca exista o incredere foarte mare intre cele doua persoane, ceea ce e cam rar acest lucru...:-s
SAl! lasa-ma sa iti spun scurta mea povestioara si nu e din auzite, e traita de mine, de 1 an jumate incoace. eu si prietenul meu ne-am cunoscut foarte haios la un joc, dar aveam doar vreo 400 km care ne desparteau.In ianuarie 2010 a avut treaba prin orasul si am zis sa ne vedem hai de ce nu? si ne-am vazut si asta a fost...a inceput sa vina in fiecare weekend sa ma vada, batea atata drum saracul.Acum din iunie stam impreuna zi de zi, ba el la mine,ba eu la el in si ghici ce? Din octombrie am inceput amandoi aceeasi facultate,adica din Bucuresti, el s-a mutat la mine in buc, Stam amandoi si ne-am luat o catelusa deci a inceput greu ...cu 400 de km intre noi dar acum continuam mai frumos ca niciodata:X deci se poate, daca e ceva atat de aprins intre voi, se poate clar.Capul sus si o zi buna
Eu cred ca e posibil sa existe iubire. De obicei te indragostesti de felul de a fi al unei persoane, iar daca aceea persoana e sincera cu tine si se poarta exact asa cum e si in realitate, atunci sunt mai sansele ca de fapt tu sa o iubesti. Relatia la distanta e grea, dar daca exista comunicare, intelegere si sinceritate eu zic ca poate fi chiar una fericita. Si mai ales in momentele in care o sa te intalnesti cu ea, o sa fie cele mai valoroase. Si mereu va exista ceva noi intr-o relatie la distanta. Si diferenta de varsta nu conteaza, atata timp cat va intelegeti.
anonim_4396 întreabă: