Romana,mate,limba 1 (limba studiata in ciclul primar care va fi continuata), limba 2 (o limba noua care va fi invatata de la inceput),geografie,istorie,biologie,ed fizica,ed tehnologica,ed plastica, dirigentie,muzica,religie, optional, informatica(la unele scoli se face o ora pentru toti elevi si la altele e optional spre ex la scoala mea era un curs pentru cine vroia sambata)
Paii biologiia a fost noua, tehnologia, dirigentia si franceza sau germana ( depinde de scoala ) si optionalul! Sper ca am fost de ajutor!
Romana, mate, engleza, franceza, geografie, istorie, biologie, muzica, desen, info(depinde de scoala), religie, educatie tehnologica, educatie fizica, educatie civica sau educatie pentru sanatate(depinde de scoala) asta e optional.
Pai la mine au fost noi materiile urmatoare: franceza, educatie tehnologica, dirigentie si biologie.
Poi...francezaaa,educatie tehnologica,biologie, informatica, optional biologie(educatie pentru sanatate)
Biologie, tehnologie, dirigentie si dupa aia depinde de ce limba ai invatat pana in clasa a5 de ex eu am inv. franceza si dupa aia in a5 mi-a bagat engleza
Ce materii noi? Pai limba franceza si educatia tehnologica! Eu cam atat stiu ca se face nou!
andrei24074444 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
katy1151 întreabă:
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: