Eu cred ca este o solutie buna si recomand tuturor femeilor neinfectate sa se vaccineze. Vaccinul nu are nici o reactie adversa serioasa si nu pune nici un fel de probleme. Cred ca femeile care nu se vor vaccina, vor regreta mai tarziu.
Pardon? testat pe oameni? eu am facut vaccinu asta si nu am patit nimic [-x ...eu zic ca este o solutie buna vaccinarea. daca era asa de periculos de ce a fost aprobat de stat?. Si inainte sa il faci nu trebuie sa fi alergic la ceva anume, sa fii sanatoasa in momentul ala, chestii trestii. Singurul lucru dureros de care m`am ales a fost o durere de mana . Da a trecut repede .
Eu nu l-am facut deoarece a fost testat doar pe sobolani.Decat sa mor din cauza lor, mai bine mor asa.
Pai si la noi la scoala a venit, dar nu a facut nimeni...are reactii adverse si a fost testat pe oameni...in niciun caz
Mda.si la noi la scoala a fost cu vaccinarea asta.eu nu am facut!
Au facut doar 2 fete din clasa de la mine din 5 (stiu.suntem putine fete.)Mama cand a auzit de vaccin nici sa nu auda... a vb cu niste rude care sunt medici si au sa nu il fac in nici un caz!:-p