anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall! Ce parere aveti despre folosirea renumitului entran forte? tin sa mentionez ca am 19 ani si peste cateva zile urmeaza sa-mi vizitez prietena si nu sunt sigur ca o pot satisface.

Răspuns Câştigător
| maradi3 a răspuns:

Daca e prietena ta si tine la tine mult, faptul ca esti in preajma ei o va satisface, restul va veni prin exercitiu!

6 răspunsuri:
| answer a răspuns:

Probabil ca fumezi atat de mult si de atat de mult timp ca nu prea te tine mult; Poate gresesc, dar de regula asta e principala problema!

| agentulagent a răspuns:

La 19 ani e cam rau sa ai asemenea ganduri. Totul este psihologic. Daca ai gandi pozitiv nu ai avea nevoie de Entran. Incearca sa te comporti cat mai natural si sa nu te gandesti la lucruri negative in timp ce esti cu ea. Bafta mare

| GdX a răspuns:

Asa incredere ai in tine? Esti femeie sau barbat? Ai ramas fara "cojones"? Baiete ai 19 ani, gandeste si tu putin, la varsta asta o poti face zilnic fara probleme, la ce sa iei prostii?

| vikloth a răspuns:

Da, fumez de vreo 5 ani si fumez destul de mult. oricum nu am probleme cu erectia, am probleme cu durata

| zhenkyn a răspuns:

La 19 ani nu e timpul sa folosesti diferite preparate. Daca ai probleme mai bine adreseaza-te la medic.

| Gabytza2308 a răspuns:

Iti recomand sa te lasi de fumat s-au sa le reduci...cat de problema cu durata, satisface-te singur inainte sa te duci la ea si ai sa vezi ca durata va fi mai mare