Daca baietii smecheri ca voi nu s-ar mai da la fete de 11-12 ani poate ar mai copilari si ele putin in loc sa isi faca relatii.
Idiotule ti se pare ca m-am dat la ea? Am întrebat doar.
Acum, cand ea are 12 ani, este o problema in relatia voastra. Cand va fi mai mare, pe la 18, 20 ani, nu va fi nici o problema.
12 ani? Serios.
Frate e o copila la varsta aia, cauta-ti una mai apropiata de varsta ta. Las-o pe ea sa copilareasca. Ce e sub 15 ani, nu e bun.
Nu e chiar mare diferenta, daca tu o placi, stai cu ea Dragostea nu prea are varsta.
Este perfect normal asa este si natural, daca iti cauti fete de varsta ta ai mai multe sanse sa stea cu tine doar pentru ce ai, nu pentru ce esti cu adevarat. E perfect normal ca intre varste sa fie 4-10 ani diferentã.
Daca are 12 ani, e mai mult decat probabil sa stea cu tine pentru iluziile pe care i le spui. (Nu baga in seama, decat daca comentariul tau era serios si nu sarcastic.)
Am vorbit Cât se poate de serios, si eu am avut prima "relatie" cu o fata de 12 ani, asta ma face nenorocit? Nu toti sunt smecherii cartierului sa avem fete de o varsta apropiatã, sau chiar mai mari. Decât singur mai bine cu o fata mai mica, deoarece ea vede potential. Plus o fata la varsta are o experientã deja mai mare cam cât el la 16, adicã atunci incepe, un baiat la 12 ani incã se joaca cu tâta in nisip, pe când o fata vrea sa atraga baieti la varsta aia, ba chiar fetele stiu sa faca asta incã de la 8 ani, de aceea se spune cã fetele se maturizeaza mai repede.
Si cati ani aveai cand ea avea 12? 12-15? 20? In cazul in care erati de aceeasi varsta, aveati o mentalitate de copii amandoi, deci discutati banalitati cel mai probabil. Dar daca tu aveai 16+, ce vorbeai cu ea? O intrebai ce-i mai fac papusile? Cum iti putea fi un copil pe plac? Asta daca nu cumva erai tu, la randul tau, un copil mai mare.
La 12 ani, ce experienta sa ai? La 12 ani esti doar un copil. Experienta ca mai legi prietenii cu alti oameni? Fie, asta exista. Dar nu-mi spune mie ca un copil de 12 ani poate sa aiba experienta de viata, ca n-o sa te cred niciodata.
Si, in cazul in care ti s-a intamplat tie si aveai 16+, a fost doar un caz izolat, tu fiind imatur, iar ea cat de cat matura.
Nu stiu in ce zona traiesti tu dar la mine asa e, nu vad nici un strop de maturitate la fete, toate sunt niste copii nematurizari, parcã ar fi intre 5-16 ani oricat de mature ar fi la ani poate avea si 28. Singura diferenta este ca cele +16 ani stau pentru resurse, masini peste 18-20 de ani mai trebuie sa ai si un apartament unde sã le-o tragi.
Asa ca el la 16 ani nu are ce sa aiba de aceea stã intr-o relatie cu el, intotdeuna cu câtiva ani mai mare.
Cum creste si valoarea sociala la fete de la 12 ani si la baieti de la 16 ani https://www.hookingupsmart.com/wp-content/uploads/2013/10/SMV.gif
Vad ca doar unii dintre voi sunt mai normali la cap.Ba oameni bun doar am întrebat dacă e okey diferenta.Credeti ca daca unu sta cu o fata sa faca sex cu ea înseamnă că de asta ma uit la fetele mai mici? Mai bine crești o copilă decat una varianta care sta pentru tine doar pentru ce ai.Generatia S-a schimbat mult, fete de varsta mea sunt pe varianta fac si ele un banut cinstit si cele de 12 ani se taie cu lama ca "M-a lăsat uby".
DeeDee_4511 întreabă: