Cred ca ar trebui sa-i dai. Dupa cum zici tu e analfabeta, obsedata sinu are rost sa te faci de ras in public cu una ca ea. Daca tu stii ca cealalta fata (scuze cacofonia) e mult mai buna ca ea, spune-i clar si raspicat ca ii dai papucii. Sper sa-ti fi fost de ajutor. pup:*
Eu sunt putin confuza. Nu ai dat destule detalii... te-ai vazut macar cu prietena ta? Daca ai zis ca e obsedata de sex, banuiesc ca ati facut deja si vrea s-o faceti cat mai des. Poate ca e cam prostuta, dar nu cred ca e analfabeta. Faza cu scrisul... c e langa v la tastatura si se mai intampla sa scrii vafea in loc de cafea. Si in plus, cati ani ai? Si cati ani au fetele astea?
Ce chestie...
Ii spui pur si simplu ca nu este genul tau si sa ramaneti prieteni.
Multa bafta. Funda?
Auzi e iubita ta, tu ne stiind cum arata (pozele se iau cu copy paste de ori si unde )si zici ca vreai sa ii dai papuciiiii? E iubita ta virtuala ca sa zic asa.Da de ce vrei sa aive multe poze? Nu cumva o labuta acolo e pe la misloc? Sa te intreb cate luni mai ai pana la buletin (aici am exagerat cu luniile crd ca ani)?/
Poi trebuie sa fi nob sa nu i dai papuci pentru una de la tine din oras dai frate papuci las-o libera :X trimite-o cu primul tren
Cati ani ai>?
Din ce ai spus tu acolo ti-as da 12/13 asa-i?[sau poate gresesc mai putin? scuze daca gresesc:d]
Totusi ca sa te ajut...
-daca nu cunosti pe cineva fata in fata nu poti spune ca e prietena ta
-daca o cunosti fata in fata nu ar trebui sa te intereseze daca are web sau multe poze si cu greselile.hmmm cat timp ti-a loat sa gasesti greselile acelea? oricine poate gresi de exemplu tu ai scris"zicebeau" inseamna ca esti analfabet?
-cat despre cealalta...ar fi ok.cred
Faci greseli mari daca te iei cu iubiri virtuale.nu sti cu cine ai de aface. Pozele se copiaza usor din ce povestesti despe actuala ta "prietena" nu cred ca este cine spune ca este ar fi bine sa termini cu amandoua si sa gasesti fete reale