| inteligenta a întrebat:

Sall, credeti ca un baiat poate sa se indragosteasca de o fata vorbind pe mess cu aceea fata?

Răspuns Câştigător
| xSweetAnGeLx a răspuns:

Sigur, e si normal daca iti place cum vorbeste, felul ei de a gandi... sincer nu mi se pare ceva anormal
doar ca va fi greu sa intretineti relatia daca e una la distanta
aveti nevoie de multa incredere
mai mare incredere ca si cum ati fi in acelasi oras(spun eu)
dar o sa mearga, bft big grin

3 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Da,cu siguranţă.Aşa vă puteţi cunoaşte mai bine, conversând.Dar nu totdeauna lucrurile sunt ceea ce par a fi.El poate sta în faţa unei tastaturi scriind vorbe ce aşteptai să le auzi de când te ştii, dar să nici nu-i pese de tine. Vorbe poate spune oricine, vorbe dulci de alint prin intermediul cărora va ajunge treptat la sufletul tău şi niciodată nu vei ştii cu adevărat care sunt intenţiile lui.Ai mare grijă, pentru că dacă e adevărat ce spun eu acum, tu vei fi singura afectată din povestea asta. Uşurel cu încrederea.

| 2dmv a răspuns:

Da se poate, daca dupa conversatiile de pe mess aveti si ocazia sa va intalniti sa povestiti fata-in-fata...caci pe mess la un moment dat va fi cam aiurea si monoton!

| bagabontuldinurca a răspuns:

Da happy... eu m-am indragostit de o fata pe mess dar deageaba ca eu stau in spania si ea in Romania si cand am fost in Romania si m-am intalnit cu ea nu am avut sanse adica intr-un fel as fi avut ca stiam ca si ei ii placea de mine straight face adevaru e ca era si mai mica cu 3 ani decat mine si mi-a fost cumva sa ma combin cu ea straight face asta e