| IMihaitza a întrebat:

Sall cum îți poți da seama că o data te place

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Dupa modul ei de a se comporta atunci cand ajunge/este in preajma ta. De asemenea dupa tipul conversatiei avute si a modul in care discuta cu tine. Sau in cel mai simplu si direct mod de a afla si anume cel de a o invita la o plimbare in 2 si in functie de raspunsul primit iti vei da seama fara discutie care este parerea ei in lgatura cu persoana ta. Succes!

5 răspunsuri:
| HazelEyes77 a răspuns:

Iti cauta privirea chiar si intr-un mod timid, zambeste involuntar cand va intalniti sau devine brusc stangace si se balbaie. Ii place sa stea in preajma ta si chiar cauta ocazii sa te intalneasca cat mai des, si intereseaza de ce iti place tie sa faci, cauta sa intre in vorba cu tine.

| mihai69 a răspuns:

Care dată?!? Prima, a doua... a N-a?

| ș53fan a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Daca ea de exemplu sta la geam si eu ma duc si eu...si ea pleaca de acolo! Ce ar putea insemna?

| corbulalbrosu a răspuns (pentru ș53fan):

Pleaca/se indeparteaza din acel loc. fiindca ori prezenta ta alaturi de ea o deranjeaza, ori ca ii este rusine sa fie vazuta alaturi de tine pentru ca nu doreste ca apropierea dintre voi sa devina un subiect de barfa sau ''can-can''. big grin

| ș53fan a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Sau mai este ceva big grinaca stau eu la geam nu vine, in schimb daca eu plec se duce si ea! Mai am cevabig grinaca se joaca cu parul, sau daca o surprind ca se uita la mine isi schimba bruac privirea...Asta ce ar putea sa insemne?