| AnonymuSest a întrebat:

Sall, Cum se saruta o fata cu limba, am 14 ani e prima data,n'am mai facut'o? Am incercat, dar nu mia prea iesit, stiu ca o sarut pe buze si dupa deschidem gurile, dar cu limba dupa ce fac? happy cum so misc p'acolo, daca va arde de misto'uri...! Explicati pas cu pas big grin Multumesc!

22 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

E incredibil cum se maturizează generația asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ce explicatii?
Tu la 14 ani ar trebui sa-ti vezi acolo de scoala, ai invatat ceva pe maine? Nu cred! Invata tu lectia la romana nu cum se saruta, ai timp dupa 20 de ani sa tot inveti!
Te pup!

| AnonymuSest explică (pentru anonim_4396):

Daca ma apuc de inv trebuie sa reiau de la inceput laughing, asta dureaza laughing, maine am lucrare ce strica un 5 la medie happy am 9, 7, 5, 6happy

| gingergirl1 a răspuns:

Explicatii? Nu stiu daca iti poate explica cineva! Inchizi ochii si te lasi dus de vallaughing
Bai fara suparare dar si eu m-am saturat de ăstia mai "in varsta". adica ei nu stiu cum e in ziua de azi! daca nu ai iubit esti considerat prost etc, sau daca nu ai avut pana acum primul sarut, de relati intime nu mai vorbesc laughing
Da'ma rog, e adevarat ca trebuie sa inveti, ca mai e un pic si vine examenul!winking

| g4mma a răspuns:

Ce de experti pe aici.Bravo bravo, copii applause

| javiga a răspuns:

Iti spun eu, ii bagi limba in gura si gata!

| AnonymuSest explică (pentru javiga):

Aia o stiam si eu, trebuie sa sau ture p'acolo cu ea? hai ca eu nu le'am prea avut cu fetele

| Cristyan21 a răspuns:

Si eu am 14 dar momentan ma gandesc la examen dupa la fete.

| AnonymuSest explică (pentru Cristyan21):

Lasa examenu ca fac eu acolo ceva peste 6 laughing

| Crytek6 a răspuns:

La 14 ani trebuie sa iti incepi viata sexuala! Grabeste-te ca esti in intarziere!

| ghorghe123 a răspuns:

Ia o papusa goonflabila si sarutao dar vezi sa nu fie folosita!

| AnonymuSest explică:

Nu mai lasa'ti comm daca nu dati sfaturi deste faza cu tongue,

| AndreKissYOU a răspuns:

Nu trebuie neaparat, sa va luati "limbile in gura" De exemplu mie nu-mi place asta

| AltcinevaPeAcestCont a răspuns:

Mai bine te-ai gandi la examen decat la prostiile astea.Mai baiete, tie iti arde de pupat la varsta asta? Pune dracu mana si invata si lasa prostiile pentru dupa 18 ani.Auzi la ea vrea explicatii! Te crezi matura? Copila inconstienta! Mai tarziu ne vei intreba daca poti sa fugi in lume cu gagicata.Sa fi fost eu maica-ta sau taicatu' ca te "pupam" pana nu mai puteai! straight face

| AnonymuSest explică (pentru AltcinevaPeAcestCont):

Lasa tu scoala frate, mai relaxeazate ca faci riduri de la atata invwinking

| AndreKissYOU a răspuns (pentru AltcinevaPeAcestCont):

Sincera, sa fiu nu prea invat el tea intrebat ceva nu sa invete sau ceva de genuhappy.El tea intrebat de sarut, nu de scoala aia plictisitoare straight face.Yo la examene ma multumesc cu nota de trecere, sau prin copiute laughing

| AnonymuSest explică (pentru AndreKissYOU):

La examene fac eu ceva acolo peste 6, aia e trebuie mea pe mine m-a interesat altceva.

| AndreKissYOU a răspuns (pentru AltcinevaPeAcestCont):

Nu trebuie neaparat sa inveti deti vine rauwinking

| AndreKissYOU a răspuns (pentru AnonymuSest):

Foarte bine laughing Ia fi atent tongue laughing

| CEl8oo a răspuns (pentru AltcinevaPeAcestCont):

Hai mai lasati cartea asta de parca a-ti fi toti profesori, aduceti atita vorba despre carte
Ma dezgusta foarte tare lucrul acesta la asa gen de oameni
Baiatul a pus o intrebare, nu-ti place nu raspunde

| AnonymuSest explică (pentru CEl8oo):

Ms, ca ma sustii...

| RozaCinni a răspuns:

Eu nu am nimic impotriva aici! Si eu am dat anul trecut examen si mai eram si intr-o relatie..si nu m-a afectat deloc. ba chiar am luat note mari la care nici nu ma astp. In fine sa lasam asta laughing Faza cu sarutul....aici depinde si de partener..fiecare saruta diferit..nu stiu mai exact cum sa iti explic dar unele persoane prefera fara partea cu limba thinking dar majoritatea da. Aici inveti pe parcurs singur...Nu este o anumita regula a felului in care trebuie sa saruti o fata cu limbawinking