| yOz a întrebat:

Sall! Daca esti chior/ara, crezi ca sar uita vreo fata/vreun baiat la aceea pers ca iubit/a? Fara rasp din batjocurabig grinVoi ce ati facebig grin... funda

8 răspunsuri:
| UnuAltu a răspuns:

Salut, ma dati foc ca nu stii sa scrii cum trebuie, du-te dsi cumparati abecedarul din nou ca ai mare nevoie!

| simiiii a răspuns:

Heii! Scumpule kiss dar nu este nici-o rusine daca persoana respectiva este chior/ara oh go on cine te iubeste te ia asa cum esti nu conteaza`kiss! Popici sper ca te-am ajutat ai grija de tine!kiss

| sunita666 a răspuns:

Hai bunaalove struck. Daca iubirea e puternica.intre cei doi nimic nu. i va despartii dar in ziua de aziii adolescentii nu se mai uita dupa frumusetee dupa d bani si altele Daca acel chior/chioara e bogat/a inseamna ca va aveaa succes:-ss daca nu;-? va murii singur! succes love struckbatting eyelashes, fundabatting eyelashes

| WayToManySuckers a răspuns:

Pai exista posibilitatea ca acea persoana sa gaseasca pe cineva care pune mult sentiment pe suflet.

Sau, nu este ironic, sa iti gasesti un partener de viata cu un defect vizibil, nevizibil, care sa nu stiu cum sa iti explica.

Sa va lasati deoparte problemele sufletesti si fizice si sa construiti ceva.

Deci da este posibil sa fii iubit chiar si asa happy

| alynutza_4886 a răspuns:

Da eu am o prietena care are niste probleme de sanatate si o iubesc ff mult pentru mine cel mai mult conteaza iubire.

| Sonny a răspuns:

Cu niste ochi de sticla ai putea face ceva ravagii happy

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Dacă prin "chioară" înţelegi "oarbă" cu zero vedere, atunci în mod cert nu aş putea-o vedea vreodată ca potenţială iubită. Cau persoană care să-mi fie parteneră şi iubită şi eu să-i fiu aşijderea nu să-i fiu asistent personal.
Salut.

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Cu siguranţă că da.
Toţi suntem oameni.
Şi toţi avem suflete.
Mai bine să fii orb,decât să vezi răutăţile altora, să vezi ceea ce n-ai dorit vreodată.
Şi oricum, problema asta se poate rezolva.
Dacă ai sprijin din partea persoanei iubite.