Deci sincer ti-a facut prea multe, aia se doar foloseste de el auzi bai nene ia mai luat si pantofi:O ce fraier(scuze dar asa e). Tu ia si vezi-ti de viata ta si cauta-ti pe altu arata-i ce a pierdut si zambeste si poarta-te indiferenta ca indiferenta doare cel mai mult si la t***a aia inchide-i gura fa-i sa-i fie frica de tine.De uitat il vei uita repede si stii de ce pentru ca nu te merita daca te iubea poate si acum te cauta:*:*
bafta... fundita?
Nu! Daca nu te simti bine cu el, nu... din prima parte vroiam sa iti spun"Tu o crezi pe aia?!" dar pe urma am vazut cum e din ce ai scris si trebuie sa ii arati ca esti o fata, una independenta, nu jucaria lui!
Saraca de tine
chiar imi pare rau.ne poti da si noua id`ul acelei fete? macar mie
Cum adica te saruta cu forta? situatia e cam complicata. Poate si tu esti vinovata ca a estit cu alta? poate lasi sa-ti fie o lectie si capul sus, viata merge inainte. Apropo tu aveai relatii cu el? cati ani aveti?
Categoric, nici o sansa. Nu te poate trata asa! Si cred ca o sa ti-l scoti din cap. Gandeste-te cat de tare te-a facut sa suferi si ca nu te merita! Cat despre tarfulitza, ce-ar fi sa-mi dai id-ul ei? Stiu sa ma ocup de persoanele care fac rau. Si stai linistita ca eu am doar 14 ani ID-ul meu: release_th_shadows
Daniela, adica eu nu-s genul care sa stea ore sa se sarute, sincera sa fiu, nici nu prea m-as simti bine, lui ii placea sa stea cu orele si chestii din astea, si eu cand nu mai vroiam, el mai continua ink vreo 5 min...mrg,asta e, va multumesc de raspunsuri :*
Sincer, eu nu prea cred ceea ce a zis fata aia, putea s-o faca din invidie sau doar sa va distruga relatia
KatiMe27 întreabă: