| Deeutza_9422 a întrebat:

Sall! de ceva timp imi place de un baiat nou venit in scl. aproape toate fetele umbla dupa el pentru ca e frumusel. dupa putin timp am devenit prieteni iar eu am inceput sa ma indragostesk de el. nu e prima oara cand imi place de el deoarece am incercat o relatie dar nu a mers. si ne-am despartit. insa eu nu l-am uitat dar cred ca el pe mine da sad pentru ca de fiecare data cand vb cu el deschide subiectul despre alte fete ceea ce ma face sa ma simt penibil si eu i-am zis de cateva ori sa nu mai aduca subiectul de alte fete si nu si-a dat seama ca mai tin la el. cam de 2 saptamana am inceput sa ne certam foarte des pentru ca el ma acuza mereu ca ma bag intre el si gagicile lui laughing cea ce nu este adevarat! am incercat sa il uit dar nu pot sad de fiecare data cand ne vedem ne tachinam. unele pers spun ca ma place iar altele nu tongue ce sa mai cred?thinking

Răspuns Câştigător
| Asiryx a răspuns:

Sugestie la prima vederebatting eyelashes : Vorbeste cu el fata in fata si spune-i adevarul. Si daca tot vorbesti cu el nu ocoli vorbele fi directa loveste-l in inima.NU ai nimic de pierdut happy daca si el te place... toate bune si frumoase, daca nu te place macar stii un lucru si poti sa il uiti fara indoiala ca poate te place big grin

PS: Stii unul din motivele pentru care iti spune de "fustitele" lui ar putea fi ca vrea sa te faca geloasa pentru ca de obicei baietii se lauda la baieti nu la fete straight face

1 răspuns:
| Yoana a răspuns:

Trebuie sa vorbesti cu el sa ii spui ca ti la el si poate ar trebui s va mai dati eu sansa. nu pierzi nimic daca incerci.winking