| DanielaDumitrescu99 a întrebat:

Sall. De ceva timp imi place de un baiat si vreau sa ma pup cu el, si ma gandeam ca as putea la un film sa fac asta, va fi ziua mea pe 1 decembrie si am invitat mai multi colegi printre care si el, la film la mall la harry potter si talismanele mortii, credeti ca ar fi un loc bun sa ne pwpam acolo? S-ar putea intampla? Mai ales la acel film?

Răspuns Câştigător
| Kiko a răspuns:

Sunt de acord, acolo va puteti tine de mana, sa va pwpati intr-un loc mai retras. daca va vede cineva din colegii/prietenii tai si ai lui problema va sufla la ceilalti sa se uite repede si amandoi va veti simti jigniti. Sper ca te-am ajutat sa nu ai o poveste penibila. Fundita?

3 răspunsuri:
| Saya_1767 a răspuns:

Eu zic ca mai bine te mai gandesti.
Ar fi mai bine sa va pupaciti intr-un loc mai retras.Acolo poate fi incomod, nu va veti simti in largul vostru si totul va iesi un dezastru.
big grinbig grinbig grin
Semnat Oppsss13:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebuii sa te gandesti deoarece daca il saruti el isi va face sperante si daca tie iti va place vreodata de altu. ii vei rani sentimenele.Asa ca nu te grabii:p

| Theodosis a răspuns:

Cine mai fata? Vladut? Vrei sa ma omori! Stiu ca intr-un timp faceai cam urat daca zicea cineva ceva despre el dar?

Întrebări similare