| adamiruna a întrebat:

Sall.deci ff urgent! Am luat la un test nota 6 si nu stiu cum sa fac sa nusi dea mama seama si trebuie sa duc lucrarea semnata...chestia e ca profa se cunoaste cu mama pentru ca mama e doctorita si ii da retete profei si ii cunoaste semnatura ca asa puteam sa o fac si eu! ce sa fac? dau fundita
! scuze de categorie, e vizitata ff mult!

4 răspunsuri:
| MisterCMD a răspuns:

Deci exista 3 variante:
-faci tu semnatura mamei la perfectie dar daca afla maicata dupa aia o incurci si mai tare
-ii spui mamei nota si ii areti testul si gasesti niste motive de ce ai luat nota aia (ca nu ai inteles si ti-a fost rusine sa ii spui profesoarei, sau ca a fost testul neanuntat)
-faci un test la fel sila nota pui 9 si astfel obtii semnatura exacta si semnezi tu pe originala

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Doamne a-ti innebunit ma? Cum pentru un 6 sa va fie rusine sa aratati la parinti? Voi vreti sa fiti perfecti? Vai doamne cand va vad asa... Spune-i pur si simplu ca nu ai putut mai mult in acel moment si gata ce mare chestie.

| Psihom a răspuns:

Mama ta nu stie ca esti om? Ii spui ca ai luat 6 si cu asta basta, in cazul in care inveti probabil vei lua o nota mai mare la urmatoarea lucrare. Unii parinti ori nu inteleg unele lucruri ori sunt absurzi.

| Fl0r1n a răspuns:

Spune-i adevarul pentru un 6 nu e sfarsitul lumi, e mai bine sa afle adevarul cat mai curand; D