Asta e ciudat.
Intrebarea e de ce nu vrei sa stie nimeni?
Daca o iubesti de ce nu vrei sa o vada si prieteni tai? Eu personal lea-si spune:
-Bai baieti eu am cunoscut o fata pe care o plac foarte mult si vreau sa imi petrec si eu un timp doar eu cu ea asa ca lasati-ma va rog singur.
E clar ca esti la varsta in care pentru tine conteaza mai mult parerea prietenilor decat daca ai s-au nu o prietena. Daca o iubesti spune-i asta in fata nu pe mess.
pai dc se tin dupa tine? putina intimitate nu ai si tu. ) atunci cand se suna iesi primul din cls si du-te sa te vezi cu ea. sau zi-le colegilor sa nu se mai tina dupa tine.
Pai cand se suna pleaca repede din clasa.Sau zile ca vrei sa te duci sa vorbesti cu cineva.Sau faca in asa fel incat sa iti piarda urma.
Bafta
Mi s-a intamplat si mie ceva de genul anul trecut, el(un arogant antipatic egoist) vroia sa fie cu mine, dar in secret.pana la urma am acceptat dar nu-mi placea deloc cum se purta adica...nu stia nimeni de relatia noastra.pana la urma am rupt-o dupa vreo doua saptamani si asta a fost.
Sfatul meu este sa le spui prietenilor tai ca vrei intimitate sau ca iti place de acea fata(asta daca nu crezi ca dupa aceea vor spune la toti si asa mai departe si spun asta pentru ca exista destui magari pe fata pamantului). Sper ca this helped you.BTW,e primul meu raspuns la o intrebare
Iar eu nu vreau sa stie nimeni pentru ca eu am 15ani.ea 12... iar prieteni cred ca o sa faca misto
KatiMe27 întreabă: