| s3xy0girl20 a întrebat:

Sall, deci nu stiu dar nu mai am incredere in nimeni in prieteni, colegi, parinti, in nimeni. aproape toti m-au tradat sau dezamagit intr-un fel unii mai mult altii mai putin si nu stiu acum ma simt rau ca parca nu mai am pe nimeni. ce safac?

Răspuns Câştigător
| Yukina a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie sa cad asa intr o depresie din cauza asta. daca gandim logic toata viata o sa te confrunti cu chestile astea O sa existe intotdeauna oameni care o sa te o sa te tradeze, o sa te dezamageasca s.a.asta e viata, astia sunt oameni.Trebuie sa fi tare si sa nu ai incredere a doua oara in aceeasi persoana care te a mai dezamagit in trecut

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,fiecare are astfel de momente cand se simte singur, tradat, neinteles.Si eu de multe ori trec prin situatie asemanatoare.Chestia e ca trebuie sa vezi lucrurile altfel,sa gandesti mai pozitiv,sa fi mai optimista.
Si eu de multe ori ma simteam groaznic,fara chef de nimic, simteam ca nu mai pot avea incredere in nimeni, absolut nimenisad...totusi,mi-am revenit; eu zic sa faci ceea ce iti place adica sa nu iti mai faci ganduri,ci sa te bucuri de viata asa cum e ea, sa te gandesti ca fiecare greseste dar cu siguranta exista pers care te iubesc si iti vor binele cum ar fi parintii, prieteni de-ai tai.

| aniriiiiii a răspuns:

Incearaca sa uiti,incearca sa numai fi trista,terapia prin muzica te poate ajuta foarte mult, asculta melodii optimiste.cu parintii poate e mai usor de rezolvat, iti poti recapata increderea in ei mult mai repede.incearca sa iti pese mai mult de familia ta pentru ca ei sunt singurii care iti vor binele chiar daca uneori mai gresesc si ei. daca ai frati sau surori incearca sa discuti mai mult cu eiwinking

| dan_2834 a răspuns:

Te inteleg perfect!:-(si mie mi se intampla de cele mai multe ori sa ma simt singura,desi am prieten, si pot sa am incredere in el, sunt anumite lucruri pe care simt ca nu pot sa le spun nimanui pentru ca nimeni nu ma intelege.doar muzica.ascult muzica si ma linistesc.Asta nu e bine.dar te inteleg.

| bogdan74688 a răspuns:

Poti sa incerci sa numai fi atat de dura cu ei, dar, si sa incerci sa faci "curatenie" si sa-i trimiti la plimbare pe cei care nu iti merita prietenia. Cred ca treci printr-o perioada mai grea, si de aici si atitudinea. Ai rabdare, si totul va fi bine.

| Patricia a răspuns:

Deci exact exact la fel sunt si eu acum dar eu nici nu vorbesc cu nimeni pe la scoala pentru ca nu am cu cine, sunt "suparata pe cele mai bune prietene"
Poti sa incerci sa...thinking nu am nici o ideethinking
ai putea sa vorbesti cu ei, sa le zici ceea ce simti, sau cel putin persoanei care te intelege cel mai binewinking

| cavaleri a răspuns:

Dar cum sa te simti groazanic foarte rau... asta e

| Nuvazicnumele a răspuns:

Uite scumpa 100 la 100 parintii nu te dezamgesc niciodata poate ca au gresit cu ceva protejandu-te.Ii ai pe parintii tai bucura-te cat mai sunt

| MadalinaRosa a răspuns:

Exact asa ma simt si eu, acum o luna m-am certat cu 2 BFF :X. WOW 2 fete cele mai bune love struck ne ziceam toooootuul crying simt ca numai am incredere in nimeni straight face, am asa o stare. ciudata, prieteni ma intreaba ce am, eu de obicei rad incontinu fara oprire, acum numai stiu cum sa rad straight faceunii au inceput sa ma indrageasca ca numai stau cu fitele scoli [ cam asa sunt, stau cu cei mai marii. ] da. mi-e dor de ceilalti, si nu cred ca o sa se mai intample vrodata, sa ne impacam dupa 1 minut, a trecut mult de cand nu ne-am mai vazut si totusi cu cativa sunt la scoala straight face mi-e dor... incearca sa te imprietenesti cu altii. cu dusmani tai. eu de ex. m-am impacat cu "fufa" scoli, in clasa cu mine, da nu e asa cum pare, e super de treaba :X da cand i se pune pata, tipa si face ca trenu, tipic mie, in fine semanam mult de la spatestraight face, pnm... cum ti-am zis, imprieteneste-te cu alti :*, fa ceva ca sa o ei de la 0 [zero] :X. Succes :*!