Offf ce nasol. spune-i in fata ca ti se pare ca te ocoleste. nu se face asa ceva dupa ce ti-a zis ca te place. are ceva. ori i-a bagat vreo prietena de-a iei in cap ceva prostii despre tine, ori ai deranjat-o cu ceva. trebuie sa afli ce are si dupa aia daca iti spune ca ea nu te place sa o lasi in pace... oricum e cam nesimtita daca se poarta asa.
Frate asculta la mine las-o balta cu prietenele daca ai sub 16 ani nu tine sa iti zic ce am patit eu acum ceva timp o prietena ff buna si colega de clasa ma intreabt de cine imi place din clasa si fireste ca nu i-am spus din prima am mai asteptat a doua zi ia la rand toate fetele si ajung la ea ii spun ca o plac si ea apoi nu mai zice nimic se intoarce, sta pe ganduri apoi spune ca trebuie sa se duca pana acasaam zis ok a plecat apoi ma tot evita nu stiu de ce nu a avut curajul sa imi spuna macar de ce nu ma mai baga in seama sau pur si simplu ca nu ma place in fine treaba e nasoala cu fetele
Poate nu te place si a zis asa sa nu te simti rau... sau poate te place dar ca pe un preiten nu un iubit ma intelegi u vorbeste cu ea... si vezi ce zice succes funda?
Salut eu rau cu gramatica dar inteleg multe n aceste chestii de dregoste mereu e asa multe fete dupa ce le spui ca le simpatizezi nu prea vor sa vorbeasca tu afla poate are pe altul daca nu incearca sa nu vorbesti cu ea ceva timp pina ce ea nu va veni si9ngura la tine timpul in care nu vei vorbicu ea staruite sate faci ca nici nu o vezi la mine a mers
Ba tot eu...cand o mai intalnesti vb cu o voce de aia mai "inocenta" mai subtire si ii zici:-buna! ea o sa ti raspunda,dupa vezi ce faci si bati apropouri ca e frumoasa,dupa ea o sa zica mersi, etc. Dupa ii zici "sti ca ti-am zis eu atunci ca te plac" ea o sa zica "da si?" sau ceva de genu, tu ii zici exact asa "vrei sa fii cu mine?" si aici depinde de ea.
Buna deci sa inteleg ca si ea ti-a sps ca place sincera sa fiu daca te pplacea nu mai reactiona asa cum spui u.eu zic sa stai de vorba cu ea si sa-i sp ceea ce simti pentru ea si sa o intrebi dca e de acord ca sa fie cv intre voi dca refuza e clar fata nu vrea are pe altu.