| Skillzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz a întrebat:

Sall. E un baiat la mine in clasa care a raman corigent.big grin E super dragut, are muschi. si lui ii place de mine ma priveste in ore, vine la banca mea.Mai demult imi punea mana pe spate, ne placem reciproc, imi pune mana la sanii, la fund. ii mai dadeam 2-3 palme. dar na. Mie rusine sa-i zic sa fie cu mine, pentru ca ar rade toata clasa.Si alaturi de clasa mea.Sunt niste curve.Adica.va dati voi seama. El imi zice ca arat ff bine ca nu stiu ce.
nu stiu ce sa fac, mai trag cu ochiu` sa ma uit la el.Ideei? Daca as fii cu el, toata clasa ar rade de mine, mai ales colegele mele cele mai bune sad

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu baga in seama ce face clasa, tu daca vrei fii cu el sau puteti sa tineti relatia in secret.

| AnGeL a răspuns:

Eu zic sa ii spui ca vrei sa stai cu el si daca e un baiat atat de bun pe cat pretinzi ca e va intelege ca legatura voastra trebuie sa ramana secreta. (sper ca te-am ajutat), oricum daca nu risti nu castigi. Si nu il mai lasa sa te pipaie eu cred ca vrea mult mai multe de la tine ai grija.

| NoChanceForUs a răspuns:

Esti cam superficiala cu fizicul asta al lui.Mda,daca te pipaie e clar ca te place...sigur.Ce naiva.

| DAC a răspuns:

Nu ar trebui sa conteze parerile celorlalti referitoare la viata ta, dar mie nu prea imi place ideea cu "a ramas corigent, e dragut si are muschi". Degeaba are pe maini, daca nu si in tartacuta happy
Iar cu "imi pune mana pe nu stiu unde", nu ii permite! E genul ala de baiat care agata priviri da nu se incurca in relatii serioase.Scapa de el!

| blueve a răspuns:

Eu zic daca vrei sa fi cu el si nu vrei sa rada nimeni de tine intalnitiva pe ascuns asa am facut si eu cu un coleg

| GoldenBrau a răspuns:

Tu la muschi te uiti?

| Elenamiki a răspuns:

Intreaba-l dar in acelasi timp vezi daca vrea o reletie ''secreta'' de care doar voi doi sa stit happy sau daca chiar tii la el nu ar trebui sa te intereseze parerea celorlalti :p baftawinking