| ThisISitIamFroMCALIFORNIA a întrebat:

Sall eu am o colega in clasa cu care ma inteleg destul de bine dar ma bate un gand(ma place sau nu?).Bun uitati aici cateva motive prin care eu cred ca ma place...
In primul rand vreau sa va spun ca ne intelegem dar nu prea vb cu ea bun iata motivelelaughing:
1.Ea sta mai mult in clasa bun eu stau afara de fiecare data cand eu intru in clasa merg eu,, TANTOS" pe acolo si cand ma uit in dreapta ea se uita la mine are niste ochii albastrii superbibig grin
2.Ma mai uit la ea in timpul orelor si o prind si pea ea privinduma
3.Cand stam unul langa altu eu nu o bag in seama adica vb cu baietii cu celelalte fete iar cand ma uit in partea in care este ea isi intoarce privirea.K vreau sa mentionez ca nuss dc se uita cu coada ochiului la mine iar cand o prind isi intoarce privirea.
4.Am fost cu colegii la restaurant iar ea si-a pus capul pe umarul meu dar foarte putin 5-6 sec, eu am plecat cu baietii si ma uitam la ea desigur si am obs ca s-a intors sa vada daca mai sunt acololaughing
Bun scuzati-ma pentru greseli sau poate pentru ca nu intelegi concis ceea ce am scris aici dar sunt destul de obosit.happy
Deci ce credeti ma place dp aceste ex?

6 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Fata te place dar nu vrea ca tu sa iti dai seama de asta. Si din cate observ si tu o placi putin. Ea asteapta de la tine sa faci primul pas pentru ca probabil este mai timida. Daca nu te-ar placea nu s-ar interesa asa de mult ce faci dar si faptul ca nu o bagi in seama si te mai uiti din cand in cand la ea o atrag la tine. thinking asa ca daca vrei sa fiti impreuna spune-i ca si tu o cam placi si poate recunoaste.

| aleexuţ a răspuns:

Pai, cert e ca ea te place, dar e prea timida ca sa iti arate sentimentele ei pentru tine. Daca si tu o placi, da-i de inteles asta, pentru ca dupa aceea se va simti si ea prost. Incearca sa te apropii de ea, macar sa purtati o discutie, pentru inceput. Succes!

| Giulia97Anna a răspuns:

Hmmmthinking,eu cred ca te place, dar poate e timida, si nu poate sa -ti spuna ca te place, cred ca ar trebui sa faci tu primul pas si sa-i spui ce simti pentru ea.Succeswinking

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

E timida dar te place.
Fetele timide asa fac, se uita la tine iar cand privirile vi se intalnesc se uita altundeva.
E clar ca te place, acum tu trebuie sa ii arati ca o placi, nu sa stai si sa astepti, pentru ca se poate ca interesul ei pentru tine sa scada treptat, pentru ca tu nu o bagi in seama, si asa te vei trezi ca nu te mai place.
Invit-o in oras, fa-o sa rada, atinge-o; cel mai important e sa se simta bine!
Nu uita, nu astepta prea mult!
Bafta!

| RemusAndrei a răspuns:

S-ar putea sa te placa dar e prea timida ca sa-ti zica ceva sau nu poate deoarece ceilalti din jur o emotioneaza.

| melissadulcika a răspuns:

Probabil ca te place asa reactioneaza o persoana care te place sau pur si simplu te'ai indragostit tu de ea