Fata te place dar nu vrea ca tu sa iti dai seama de asta. Si din cate observ si tu o placi putin. Ea asteapta de la tine sa faci primul pas pentru ca probabil este mai timida. Daca nu te-ar placea nu s-ar interesa asa de mult ce faci dar si faptul ca nu o bagi in seama si te mai uiti din cand in cand la ea o atrag la tine. asa ca daca vrei sa fiti impreuna spune-i ca si tu o cam placi si poate recunoaste.
Pai, cert e ca ea te place, dar e prea timida ca sa iti arate sentimentele ei pentru tine. Daca si tu o placi, da-i de inteles asta, pentru ca dupa aceea se va simti si ea prost. Incearca sa te apropii de ea, macar sa purtati o discutie, pentru inceput. Succes!
Hmmm,eu cred ca te place, dar poate e timida, si nu poate sa -ti spuna ca te place, cred ca ar trebui sa faci tu primul pas si sa-i spui ce simti pentru ea.Succes
E timida dar te place.
Fetele timide asa fac, se uita la tine iar cand privirile vi se intalnesc se uita altundeva.
E clar ca te place, acum tu trebuie sa ii arati ca o placi, nu sa stai si sa astepti, pentru ca se poate ca interesul ei pentru tine sa scada treptat, pentru ca tu nu o bagi in seama, si asa te vei trezi ca nu te mai place.
Invit-o in oras, fa-o sa rada, atinge-o; cel mai important e sa se simta bine!
Nu uita, nu astepta prea mult!
Bafta!
S-ar putea sa te placa dar e prea timida ca sa-ti zica ceva sau nu poate deoarece ceilalti din jur o emotioneaza.
Probabil ca te place asa reactioneaza o persoana care te place sau pur si simplu te'ai indragostit tu de ea
Mutubal întreabă: