Atractia ta fata de o persoana femenina poate fi doar o fantezie sexuala de moment si asta ar explica faptul ca pana in prezent ai avut relatii sexuale doar cu barbati si esti atrasa in continuare in special de barbati.Se pare ca in subconstientul tau sa fii de fapt bisexuala ceea ce ar explica atractia fata de acea fata.Doar evolutia ta ulterioara poate demonstra ca actualul episod sa fie considerata doar o fantezie sau o aventura nascuta in imaginatia ta sau este ceva real si inevitabil.
E o atractie bizara, cine stie de ce a aparut, dar poate sa te nenoroceasca daca te lasi in voia ei si devii gay. Priveste-o ca pe o anomalie si nu ii da importanta.
"..cand vad un barbat chipes pe strada sunt atrasa de el si vreau sa am un SOT". Asta-i argumentul tau suprem? E chipes, deci sot sa-l facem dara! Sigur, abordarile sunt diferite, dar daca stam sa ne gandim sunt barbati chipesi pe lumea asta destui - i-ai vrea pe toti de soti?
Esti atrasa de o fata? Adevarat ca acum a devenit o moda sa ne pretindem a fi "cool" prin diverse devieri sexuale. Eu o incadrez la prostie, sau mai voalat spus, copilarii adolescentine.
Si eu am fost adolescent, candva demult, dar nu imi amintesc sa fi fost atras de curuletul baieteilor.
Iti recomand sa te duci sa vorbesti cu un preot batran si intelept, eventual duhovnic, sa postesti, sa faci o rugaciune, sa tii post. E o toana, asta speri si tu. Esti tanara.
Cumpara-ti un vibrator si du-te la ea! incearca, daca-ti place poate iti vei schimba parerea initiala. Daca nu iti va placea cu siguranta aceasta manie va disparea! Cel mai bun sfat!
Ai nevoie urgent de un barbat. Altfel te atasezi prea mult de fata aia. Eu sunt disponibil nici eu nu am sotie si caut una.
Depinde de experientele sexuale pe care le-ai avut in copilariie, astea te afecteaza toata viata, daca simti asta si asta te face fericita poti sa-i spui ce simti pentru ea. Sa sti ca daca te atrag barbatii dar in momentul cand faci sex, nu simti placere. dar te duce gandul la fata respectiva s-ar putea sa fi bisexuala. Chiar daca te casatoresti cu un barbat si o sa renegi faptul ca esti bisexuala, viata ta sexuala nu o sa fie prea fericita.