In primul rand sa fie deschisi, sa comunice, sa arate bine (sa aiba corp bine format - patratele eventual), inalti. Sa fie si cu simtul umorului dezvoltat, sa fie cuminti, dar nu prea. Adica in societate cuminti, in particular nu prea. Si sinceri! Nu stiu de ce... pur si simplu asta-i parerea mea.
Pai daca m-ai cunoaste pe mine ai vedea ca eu prefer baietii sinceri, amuzanti, sensibili si iubitori. In general nu prea ma intereseaza fizicul. Trebuie doar sa imi placa tipul :X
Mie`mi plac baietii care sunt destepti, au simtul umorului, si sunt sinceri. Sa nu fie nici prea cuminte adica sa nu faca nimic, dar nici un golan. Sa fie genul de baiat cu care ai ce face si ce vorbi. Eu am o slabiciune pentru baietii blonzi ). Dar mai important e caracterul.
Pentru mine prima calitate ar fi simtul umorului. si sa ma accepte asa cum sunt, pentru ca dragostea nu este un comprimis. pup!
Hei.
Treaba cu baietii e cam complicata. Adica, cred ca fiecare fata isi doreste ca baiatul de langa ea sa arate cat mai bine, sa fie cat mai dragut si toate cele. Dar uneori ajung sa fie cam dezamagite de realitate.Mie de exemplu imi plac baietii cu simtul umorului, sinceri dar care arata cat de cat bine. Nu vreau un baiat care merge toata ziua la sala, sa aiba doar patratele si cand vine vorba sa scoata o vorba..sa fie praf Cel de langa mine trebuie sa ma faca mai tot timpul sa rad, dar sa fie indeajuns de matur sa purtam o discutie serioasa. Restul vine de la sine. Asta e strict parerea mea.
Unul inalt asa cu forme...(nu chiar cu patratele) cu simtul umorului,sa stie cand trebuie sa fie cuminte si cand trebuie sa fie "rau",iubitor, sincer, intelegator., sa nu fie cocalar(multi vor doar sex, ori sunt cu o tipa doar ca sa se laude ca uite ce gagica "tunata" am)
Sunt baiat si sper sa nu se supere fetele ca spun asta, dar din ce am vazut peste tot este ca mai rar gasesti o fata de treaba, multe sunt si pretentioase (a ala nu imi place ca nu e asa popular, ala e tocilar, ala sta numai in casa etc.), iar altele sunt pe interes, de exemplu nu ii cumperi ceva, un cadou ceva timp, iti da papuci! Dar din cate am observat fetele de aici de pe TPU nu sunt asa, sunt chiar de treaba, iar in ce am spus mai sus nu ma refer la toate ci numai la o parte!
Ai dreptate in ceea ce spui!
Da ai dreptate, dar daca majoritatea fetelor sunt asa, nu inseamna ca si restul sunt asa, daca m-ai cunoaste pe mine ai vedea ce fel de persoana sunt, si nu sunt nici pe interes, nici pentru imi bate joc, ci doar sa aduc fericire, sa fac oameni sa rada in preajma mea, iar de fiecare data cand cineva o sa isi aduca aminte de mine sa fie cu zambetul pe buze. iar baieti care imi plac mie, e sa fie sincer, amuzant, dar si sensibil, fizicul nu ma intereseaza
Pentru asta daca pot spune ai +1.
In sfarsit o fata calumea
Mie imi plac baietii care stiu sa se poarte cu o fata, sa nu fie prea cuminte, sa aiba simtul umorului, nu prea tupeis, sa arate bine, sa ma rasfete! :X
Madalyna1996 întreabă: