| missbeatris a întrebat:

Sall! funda+vot! deci, eu de ceva timp cunosc un baiat el are hi5 si ma rog este in aceeasi scoala cu mine doar ca dupa ceva timp mi-a bagat id dar de unde nuhs, dar prima oara l-am intrebare de un e id si mi-a zis e vreo prb si i-am zis nu si dupa mi-a cerut o poza dar ca sa vada daca ma cunoaste si si-a dat seama ca da eu cand trec pe langa el la scoala nici macar nu ma baga in seama si imiplaje muult de el da el este un baiat mai cunoscut si nu stiu mi-e aiurea sa-l intrebare daca ii plaje de mine, nu stiu cum sa-mi dau seamaa fara sa-l intrebajutorr plzz!

3 răspunsuri:
| MihaCool99 a răspuns:

Ar trebui sa incerci sa vb cat mai mult cu el ca sa iti dai seama daca tine la tine sau poate te iubeste si o sa poti sa fii pregatita pentru. a-i spue ceea ce simti. Poate ca cu timpul o sa va intelegeti mai bine si o sa isi dia seama ca te place.Tu decizi ceea ce faci. fundita? plz

| missbeatris explică:

Pai trmit dar daca nu raspunde la acel mass?

| Raluca_6061 a răspuns:

Trimite sh uh un mass gen "cine ma iubeste buzz" sau "cat la suta iti place de mine " sau na`h.ca'ss multe mass'uri din astea raised eyebrows sh vezi sh uh poate iti raspunde:* baftabatting eyelashes