| Helper1 a întrebat:

Sall.
Ieri seara iubitu' a intrebat daca vrea sa facem sex oral...si nu stiu ce sa-i raspund!
Va rog ajutati-ma!

13 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Trebuie sa faci ce vrei.ca degeaba zicem noi fa fa fa daca tuh nu vrei. depinde de varsta, de relatie de cat timp sunteti impreuna(ca e posibil ca dupa asta sa se desparta de tine)happy

| lolly a răspuns:

Decizia asta iti apartine tie, daca o faci ai grija sa fie foarte igienic.

| NickiMinaj a răspuns:

Si daca eu zic sa-i zici da, ii zici?

| maradi3 a răspuns:

In primul rand daca iubitul tau ti-a cerut aseara asta si el inca mai asteapta un raspuns de la tine,cu pantalonii in vine fiind,cred ca e deja racit asa ca! Ce naiba,nici ardelenii nu gandesc atata de incet! Chestia cu oralu se face doar daca simti ca vrei sa-i faci, nu ti-o poate impune nimeni! gandeste-te doar ca el va fi extrem de multumit daca-l"lucrezi"bine iar tu la randul tau vei fi linsa de el la pasarica si vei fi tot acolo unde-l aduci tu pe el sugandu-l, adica in al 9-lea cer! bafta si incercati sa fiti VOI cand o faceti, cat mai naturali!

| Heys a răspuns:

Nu stiu cum gansesc unii baieti si eu am o relatie de ceva vreme si nu-s mic deloc dar nici nu miar trece prin cap sa ii cer iubitei mele asa ceva daca facem sex si atunci pe loc ii vine ideea ei sau mie e altceva dar asa sa ii zic eu cu 5 zile inainte vezi ca peste o saptamana facm sex orel sa nu iti faci planuri pentru seara aiabig grin

| Mirela_1854 a răspuns:

Sincer ar trebui sa te gandesti ce vrei tu. Crezi ca vei ramane cu el toata viata? nu stiu daca ti-ai inceput viata sexuala dar daca da asta nu`i nimic grav sau rusinos. dar in cazul in care va despartiti ar fi posibil sa regreti apoi ca ati facut sex oral, sau cel putin tu lui. asa ca inainte sa iei o decizie gandeste`te la consecinte si mai ales gandeste`te la ce vrei tu happy

Bafta si ai grija de tine :*

| Nymphetamine a răspuns:

Nu fi fraiera. straight face

| jojo_2491 a răspuns:

Daca vrei poti sa faci, daca nu ii spui acest lucru.in caz ca se supara ca nu esti de acord inseamna ca e cazul sa te desparti de el.

| Arekandera a răspuns:

Ii raspunzi ceea ce simti! daca vrei sa-i faci sex oral, ii faci si daca nu il refuzi categorig.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

What!
eu cred ca ala face ce vrea cu tine. tine minte un lucru toata viata ta, daca iubitul, sotul iti va propune asa ceva i fata lui aceeasi curv* ca si celelalt care fac...sa stii ca cu cat ii tratati mai cu indiferenta va pupa ei in "culo"...stii cum este este alegerea ta, fiecare face ce vrea, dar sincer eu nu as fi intrebat asa ceva big grin nu te supara pe mine este opinia mea si pana la urma fiecare avem opinia noastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorba lu' @lolly, decizia tie iti apartinewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

[varianta raspunsului meu in T/A] Linge-o pana rupeti patul. Si nu o sa-ti mai ceara niciodata rolling on the floor

| relax22 a răspuns:

2 raspunsuri
-Daca vrei
"Mergem la mine sau la tine?"
-Daca nu
"O lasam pe altadata."
Sper ca te-am ajutat laughing