| anonimuIndragostit a întrebat:

Sall imi place de o fata ca ma place putin, dar ei ii mai place de un baiat pe nume Clau iar daca incerc sa fiu cu ea un coleg mi-a jurat ca daca o sa fiu cu ea imi va face viata un calvar.Mai merita sa imi placa de ea si cum asi reusi sa fiu cu ea

Răspuns Câştigător
| Exilee a răspuns:

Nu renunta! De ce sa renunti din pricina unui neghiob? Dac-as fi fost in locul tau, as fi stat precum o stanca laughing. NU deveni robul oamenilor.
Nu are nimeni control asupra ta, niciun om!

3 răspunsuri:
| jackyboy12 a răspuns:

Eu as renunta in locul tau, cum am facut-o in viata reala de altfel, faza e ca la mine acum am aflat ca ma place fata si mi-e o ciuda...eu iti recomand sa afli sigur daca te place sau nu, nu stiu cum, o intrebi prin colegi, sau fata in fata, cum vrei tu.Ma rog, sper ca te place si atunci puteti incepe o poveste frumoasa.Cat despre colegul care iti face viata un calvar...ma indoiesc ca vorbea serios(e clar, CLAR ca lui ii place de ea)numai se va oftica vreo cateva zile si atat. Sper ca te-am ajutathappy

| bebemik12 a răspuns:

Hey capul sus si nu renunta la eawinking, ia-o deoparte si explica-i cum sta treaba ca iti place de ea si ce ti-a spus colegul tau. Crede-ma ca va aprecia lucrul asta, fi sincer si nu ezita sa ii spui nici un lucru asa va incepe sa prinda incredere in tine. succeswinking:*!

| Sorinacio a răspuns:

Nu renunta si bate-l pe dobitocu ala.