Buna! Pai eu te-as sfătui sa fii aproape sigur ca te place înainte sa faci primul pas. Apoi spune-i ca vrei sa ii spui ceva si duo într-un loc unde puteți fi singuri.Trebuie sa fi curajos dar totodata sensibil si sa ii spui ceva de genul:,, De fapt vreau sa iti zic ceva...Imi place mult de tine...Si înainte sa pleci(Daca observi ca asta vrea sa facă) pune-te in locul meu.Imi asum riscul sa par penibil si sa razi de mine,, si dai o floare! De preferat ceva simplu. Bafta!
Incearca sa vorbesti cu ea ersonal sau pe mess, fb...Cat mai repede sa nu isi iarda sentimentul ce ti-l poarta:*
Lasa-i un bilet in care iti exprimi dragostea pentru ea si sa fie mai romantic cu o floare. Bafta!
Pur si simplu spune-i in fata ca o placi, nu e sfarsitul lumii daca te respinge, mai sunt destule fete pe lumea asta. Daca te place, n-are de ce sa-ti fie frica.
Daca si ea banuiesti ca te place atunci intr-o pauza cheama fata afara cu pretextul ca vrei sa-i spui ceva si ii marturisesti ca o placi
Fii sigur daca te place sau nu.Da, actioneaza.Nu,fugi din tara in Franta.Acolo e un oras Paris, foarte frumos, oare de ce nu ma mut...
anonim_4396 întreabă:
cristianboss12 întreabă:
linarkfts întreabă: