| paulika95 a întrebat:

Sall.imi place de o fata iar cand o vad in fiecare pauza imi bate inima enorm de tare (eu nu o cunos.sunt un tip mai rusinos )si vreau sa ii cer prietenia.ce ziceti sa ma duc la ea si sa ii spun direct daca vrea sa iese cu mine va rog REPEDE

6 răspunsuri:
| Diana_7761 a răspuns:

Incearca sa o abordezi direct, fara sa devii badaran. Spune-i si tu un Buna..si apoi fa cunostinta cu ea si daca esti destul de tupeist... spune-i ca de mult vrei sa vorbesti cu ea si..vezi cum reactioneaza.

| anonymus07 a răspuns:

Primul pas este cel mai greu, restul va fi usor.
Mai intai incearca sa porti o conversatie prin mesaj.
Cand va intalniti, incearca s-o privesti in ochi atunci cand vorbesti cu ea.
Discuta subiecte care o fac curioasa.
Daca te panichezi si nu stii ce sa ma spui, te poti ajuta de un accesoriu pe care-l poarta ea, o poti intreba de unde il are sau eventual ce o atrage la acel accesoriu.
Acorda-i atentia ta si incearca s-o lasi pe ea sa vorbeasca mai mult.
Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Eşti îndrăgostit,oh dragostea asta!
Te duci la ea frumos şi îi spui ce ai de zis, dacă acceptă bine, dacă nu să fi sănătos, mergi la şcoală să înveţi, lasă iubitele pe mai târziu.
Te pup!

| Skrayf a răspuns:

Depinde de societate si de scoala... in majoritatea cazurilor vei fi refuzat si o s-a cam auda tot liceul... asa ca te sfatuiesc sa iei legatura cu ea incet incet

| zebra12345 a răspuns:

Eu propun altceva,sa mergi la ea cu o atitudinedegajata,si sa ii zici buna,apoi daca iti raspunde incepi sa o intrei cum o cheama etc, daca nu, ca sa nu te faci de ras, ii zici:scuze, nu stiam ca esti surdomuta.