| inteligenta a întrebat:

Sall, intrebare pentru baieti:la ce va uitati primaoara la o fata?(la par, la corp.) si ce personalitate var placea s-o aiba?

Răspuns Câştigător
| GandesteLogic2011 a răspuns:

Curata, parfumata, machiata dar nu in exagerare ci cat mai natural. cu unghiile facute, epilata, coafata, imbracata exceptional dar nu sa para ca si cum a depus un efort. Sufletista cu fetele care arata mai putin bine decit ea. Alintata dar si responsabila, Autentica dar si BRUTAL de sincera. NICIODATA dar NICIODATA mincinoasa,

6 răspunsuri:
| crisxd a răspuns:

La tot, sincer. Asa pe parcurs.

| zNCrys a răspuns:

Fund,sani,fata si personalitate nu stiu...nu m-am gandit niciodata la asta.

| DooM a răspuns:

Prima data la fata dupa la sani si la fundutetz.
iar personalitate...mai baietoaica dar nu prea exagerat

| Houselaurie a răspuns:

Toate sunt importante.am observat ca.cel mai mult ma uit la fata unei fete.cum arata.:d.sa fie si curata adica sa fie ingrijita.si putin la fund, sanii nu ma int asa de tare.

| cosmidin12 a răspuns:

Pai... la corp sa arate bine, apoi la fata sa fie frumoasa si vedem cum este adica draguta rea...etc

| AlwaysWinner a răspuns:

Pai eu ma uit la o fata sa arata bine sa nu fie nici prea grasa nici prea slaba sa aiba o fata care sa iti faca placere sa te uiti la ea si ce l mai important e ca acea fata sa nu vb cu mai muli baieti... ca daca stai cu o asemenea fata o sa iti franga inima.broken heart. sfatul meu e sa fii atent si sa nu te duci la prima venita... analizeaza si apoi actioneazawinking. asta e sfatul meu, sper sa te ajut