| InsracinataDarNuVreauCopilul a întrebat:

Sall la toti
Sunt insarcinata de citeva saptamini iubitul meu a spart preservativul ca sa ma oblige sa raman insarcinata
Eu nu vreau copii la 20 de ani, si nici sa ma amrit acum nu vreau
Ce sa fac? Avort?
Orce raspuns conteaza

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Daca nu ai deja cateva luni (2, 3) fa avort ca va fi mai suportabil... Iar cu iubitul tau pot sa spun ca e un handicapat, cum sa faca asa ceva? e cea mai tampita chestie, daca te mariti cu el cu siguranta vei regreta toata viata... vei face numai ce vrea el ca asa sunt astia.
Sper ca team ajuat. Funda? plzzzzzzzzzzzzzzzz

12 răspunsuri:
| KaRa23S a răspuns:

Nu fa in nici un caz avort. Ai vazut vreodata cum se face un avort mai ales daca fatul e mare? I se smulge cate un membru, apoi la urma capul si partea cea mai rea e ca simte mereu durerea, indiferent ca are 1 luna sau 3-4. Nu stiu daca tie iti pasa, insa mi-ai cerut sfatul. Acum trebuie sa iti asumi greseala. Nu o lua ca pe o obligatie, ia-o ca pe o dorinta de mult avuta, privind doar partea buna a situatiei. Parerea mea e ca trebuie sa il nasti si sa il cresti cu tata sau fara tata. Eu te inteleg ca vrei sa iti traiesti tineretea, insa anii trec repede si tot aici vei ajunge, tot cu dorinta de a trai ca la 20 de ani si pe deoparte parandu-ti rau de greselile facute.

| InsracinataDarNuVreauCopilul explică (pentru KaRa23S):

Sunt prea tinara si nu vreau copii vreau cariera si bani

| KaRa23S a răspuns:

Ca e la misto sau nu, nu ma intereseaza. Ne facem datoria.

| Rebecca009 a răspuns:

Intrebare pusa la misto si ce e mai trist e ca puneti toti botu`

| yly90 a răspuns:

Daca nu iti doresti acest copil nu trebuie sa il faci.un copil nu trebuie sa fie o povara, trebuie sa fie cel mai frumos dar primit de la viata.Nu pot sa inteleg de ce iubitul tau te.a lasat insarcinata daca tu nu vrei? ..asta inseamna ca nu prea tine cont de parerea ta.ai o varsta frageda totusi, si daca nu iti doresti acest copil vorbeste k iubitul tau si fa.l sa intelega ca un copil nu este un capriciu..si in cel mai rau caz fa un avort..mai mult nu stiu ce pot spune.succes!

| InsracinataDarNuVreauCopilul explică (pentru yly90):

Nu vrea in nici un caz avort

| MissVamp a răspuns (pentru InsracinataDarNuVreauCopilul):

Nu vrei dar va trebui

| MissVamp a răspuns (pentru InsracinataDarNuVreauCopilul):

In cazul avortului, nu il vrei avort, dar nu vrei nici copilul, vrei o cariera si banii si probabil apoi un copil, treaba ta...dar avortul e cea mai usoara cale acum...pt tine bafta happy

| zynna a răspuns:

Si eu sunt de parere ca NU trebuie sa faci avort. Totusi 20 de ani nu e ca si cand ai avea 14. Intr-adevar e vina lui, dar e copilul pe care tu il pori in pantec. Chiar daca acum nu il vrei, sunt sigura ca mai tarziu iti v-a aduce multe bucurii. P.S: Mi-ar place sa ne spui si ce decizie ai luat pana la urma.
Sper sa fie cea corecta!

| InsracinataDarNuVreauCopilul explică (pentru zynna):

Avort si m-am despartit

| zynna a răspuns (pentru InsracinataDarNuVreauCopilul):

Of, imi pare nespus de rau sa aud asta...