Dea interesante teorii... sau pur si simplu e telenovelista? Ii place sa aive un serial al vietii nesfarsit anyway, asa cum au zis toti zic sa o uiti din ce zici tu acolo este genul de persoana profitoare si jegoasa! In caz ca mai vine la tine numai o ierta adica stii cum se spune... toti merita o a 2-a sansa dar ea si-a folosito! Cel mai bine o dai dracului si daca mai face faze gen se pune in genuchi sa va impacati o tratezi cu indiferenta nu se merita cu persoane ca ea
Poate gaseste intre timp alt baiat, i se pare mai bun si te paraseste. Apoi cand isi da seama ca de fapt el nu e asa cum se astepta, se gandeste ca parca tot tu esti mai bun. Spun asta pentru ca am intalnit cazuri de genul asta! Nu e bine, incearca sa afli mai multe, fa-o putin pe detectivul, poate vei avea o surpriza...Mult noroc!
Probabil si-a gasit pe altul, mai frumos cu bani, cu tot! cand o sa se sature de el probabil o sa vina iar la tine
Uito. Nu iti mai bate capul cu ea. Traieste-ti viata mai departe fara ea pentru ca nu merita. Daca ai probleme cu trecerea peste etapa asta, imi poti raspunde aici si iti voi trimite id-ul meu pe privat in caz de ai nevoie de ajutor sau diverse sfaturi. O seara placuta iti doresc.
Bananacantareata87 întreabă: