Bună!
Probabil sărutul acela a fost doar un impuls. Din moment ce nu vrea să aibă o relație cu tine este clar că are motive foarte bine întemeiate.
Sfat: Respectă-i decizia.
O zi bună!
Nu stie ce vrea e comfuza.Se gandeste ca relatia voastra nu va tine pentru ca va desparte o distanta mare.Lupta pentru ea -vb cu ea si explica-i ceea ce simti tu cu adevarat.Nu cred ca are pe altcinevea asa de repede.Nu vad de ce nu ar vrea sa fie cu tine dupa ce ati vb atat pe afce.E posibil sa fie si un alt baiat dar cred ca nu te-ar fi sarutat daca avea deja pe cineva. Sfatu meu -Sun-o si explica-i ca relatile la distanta rezista daca e incredere si iubire.
Pai te-ai gandit daca ea are pe altcineva? Sau se gandeste la anumite riscuri De exemplu ca este distanta mare intre voi si nu are incredere intr-o relatie de acest gen Dar intreab-o pe ea mai bine :* Funda?
Se poate sa fi fost o reactie fara sa se fi gandit la ceea ce face.Cred ca dupa ceva timp a realizat ca o relatie la distanta nu tine, nu e la fel ca atunci cand poti iesi cu ea la un suc sau la o plimbare in parc.
P.S. nu mai incerca sa te imprietenesti cu persoane pe retele de socializare pentru ca daca iti place acea persoana te vei alege doar cu suferinta si tristete.