De aceea va tot spun ca sexul nu e ca ciocolata, sa o bagi in gura si gata placerea! E mult ma complicat!
Asta risca oricine, indiferent de sex! O faceti, si apoi dispare - mare lucru daca iti si spune macar ca "nu s-a simtit atat de bine pe cat credea/sau ii inspira fizicul tau initial".
Macar v-ati protejat?!
Sa inveti din lectia asta, ca mai bine faci Petting 3 luni inainte de sex, ajungi sa il cunosti, cat de cat, si abia apoi, eventual si sex la liber, dar doar cu prezervativ!
Si daca avea deja pe alta si "a dublat-o" cu tine, la ce ti-ar folosi sa afli?!
Uita-l, e nesimtit, cel putin, si nu mai repeta greseala!
Asa este cand esti naiva, ai acceptat mult prea repede sa sa-i in patul lui, acum sufera!
Sentimentele se cimenteaza in ani, nu in cateva zile, ceea ce ai vrut tu a fost aventura si asta ai si capatat.
Binenteles ca are pe altcineva, alta victima! Deja s-a plictisit de tine si prefera vechea si clasica scuza, ca are nevoie sa fie singur, doar ca sa se bucure de noua lui cucerire!
Mai mult ca sigur, pentru el lui totul s-a redus/a reprezentat doat o etapa a unei simple aventuri. Altfel nu se poate explica/interpreta dezinteresul total manifestat in prezent fata de persoana ta. Ar fi nedemn si descalificant sa te milogesti si/sau sa cersesti un strop de dragoste din partea unuia care se pare ca nu da 2 bani pe sentimentele tale. Uita-l definitiv pentu a nu-ti mai amara sufletul inutil.
Normal daca nu te duce capu.
A venit
A facut sex
A plecat.Trista generatie BTW.
Aventurier omul şi tu fraieră, scuză-mă ăsta e adevărul.vă aruncaţi repede în pat şi după suferiţi, că mâr şi că, câr
Of, imi pare rau sa aud asta dar crede-ma ca nu esti singura, multi adolescenti trec prin astfel de situatii deoarece pun prea repede la suflet.
Am facut si eu aceeasi greseala cu un an in urma,,,,, iar sfatul meu este sa te descotorosesti de el si sa-ti ocupi timpul cu altceva, cum ar fi plimbatul cu prietenii sau in natura.
Stai linistita, va trece, trebuie doar sa te descarci si va fi bine. Tot el va suferi, pana la urma isi va da seama ca nu tu l-ai pierdut, el te-a pierdut pe tine.
Stay strong!
Kisses and hugs.
Normal ca a vrut aventura. Era si normal daca te-ai oferit lui in 2 saptamani.
Daca i -ai dat sufletul pe tava nu mai trebuia sa ii dai si altceva.
Sunt cupluri care o fac din prima seara si ajung sa se casatoreasca, dar sunt raritati
Nu mai fi asa naiva si tine minte ca baietii cauta sa isi bata joc. E problema ta daca risti, eu zic ca asta ti a fost invatare de minte.
Cum poti sa fii asa naiva?
Ma mir ca nu si-a mai batut putin joc de tine sa se mai culce nitel cu tine cand are chef pentru ca cred ca chiar merge cu tine sa te pacaleasca. Asta ma nedumereste mai mult pe tine, inseamna ca ceva nu era ok nici in sensu asta, fara suparare. Invata sa iti dai seama de oameni dupa comportamentul si felul cum vorbesc, sunt convins ca daca il vedeam imi dadeam mult mai bine seama de ce fel de om e daca e ok sau nu sau daca voia doar sa se culce cu tine. Ai grija de tine de acum.
Nu-l mai cauta. Tot ce a vrut de la tine a fost sex. Bun, am un sfat pentru tine.
Nu mai face niciodata in viata ta sex cu cineva pe care iubesti in doar 2 saptamani de cand sunteti impreuna!
Adica daca te iubeste o sa stea cu tine, indiferent daca faci sau nu sex cu el. Asa, aventura de o noapte cu cineva pe care nu iubesti mai merge (Doar in cazul in care esti singura si nu ai pe nimeni in viata ta). Dar daca iubesti pe cineva, prima data incearca sa-l cunosti mai bine. Acum poate te simti prost, dar nu trebuie. Continua-ti viata. Bafta
Bananacantareata87 întreabă: