| inteligenta a întrebat:

Sall, m-am intalnit acum 1 luna cu un baiat de 13 ani la strei.Ne-am inteles bine si i-am dat id meu de mess. Vorbim pe mess in fiecare zii si dupa cateva saptamani imi zice ca ma iubeste,... i-ar eu nu il cred. I-am dat id lui de mess la prietena mea i-ar ea este cea mai desteapta fata din clasa. A doua zii ea imi spune ca este un tip de treaba si ca pune pariu ca nu ar insela pe nimeni. M-am dus si la verisoara baiatului si a zis ca verisorul ei este un baiat de treaba si a zis aceleasi lucruri ca si prietena mea. Ce sa fac sa fiu intr-o relatie cu el sau nu?

Răspuns Câştigător
| b3bitsa a răspuns:

Baii. La 12, 13 ani cati ai tu, nu ar trebui sa te preocupe asa ceva. Pune si tu mana pe carte ca ai vreme de la 14 in sus si de combinatii! In fine daca tu vrei asta poti sa-i zici ce simti pentru el si dai un pupic asa pe obraz si ai sa vezi ca pune botu`! Acm sa nu crezi ca am ceva cu tine dar la varsta asta. eu iti spun ce este mai bine. Sper ca te-am ajutat! funda?

3 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Oauuuuuuu ce naspaaaaaa

| marius7292 a răspuns:

Da

| Alecsa2506 a răspuns:

Incercarea moarte n-are? Da tu il placi? Simti ceva pentru el? Tu cati ani ai daca el are 13?