| gingergirl1 a întrebat:

Sall! Ma tot framanta de ceva vreme un lucru:ma place, nu ma placelaughing
De ceva timp "respectivul"ma tot priveste! Adica...cand cobor jos(la scoala eu stau la etaj iar el la parter)fix la mine se uita!(el stie ca il plac) Eu ma fac ca nici nu-l bag in seama,ca nu ar exista pentru ca nu vreau sa par disperata dupa el!tongue
O colega buna de-a mea care este ruda cu cu tipul acesta ma tot bate la cap sa ma cupleze cu el! Si eu nu vreau! Pentru că dacă el nu ma place de ce sa ii oblige cineva sa fie cu mine?!
Vreau sa vorbesc cu el pe facebook! Dar ce sa-i spun,daca nu-mi raspunde? Merita sa incerc?
Fundita
Aaa am uitat:mi-a dat si un like pe facebook, conteaza?laughing

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sunt sigur ca nu te place. Se uita asa la tine pentru ca nu-i vine sa creada cat de urata esti. Crezi asta?
Sau se poate sa fie mai timid. Nah, ar fi prea de tot. laughing

| mona a răspuns:

Uneori conteaza si acel,, like,,, se uita dupa tine inseamna ca te place, las-o pe colega ta sa va cupleze

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Cred ca atunci cand il vezi, mai ales ca va cunoasteti, ar trebui sa ii zambesti daca nu vrei sa il saluti. Nu mi se pare tocmai ok sa il eviti. Nu stiu cum ar putea sa te cupleze colega ta cu el fara acordul lui. Adica nu are cum sa il oblige. Si daca vorbesti cu el pe facebook nu cred ca nu iti va raspunde.

| stark47 a răspuns:

Wooooow! ti a dat LIKE?! trebuie sa faci planuri de nunta! sar peste sarcasm, eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el, nu cu neamuri, rude, colegi.eu cred ca ar trebui sa vorbesti fata in fata cu el despre ceea ce simte si despre ceea ce simti tu! din cate vad, orgoliul tau e destul de "dezvoltat".ce ar fi sa renunti la el macar pentru 10 minute cat vorbesti cu tipu

Răspuns utilizator avertizat