| ForeverWarrior a întrebat:

Sall.Mie imi place de o fata si cred ca si ea ma place, dar inca nu ne cunosatem.Intr-o zi am vazut-o ca era singura in capatul coridorului si ma indreptam spre ea, ea brusc cand m-a vazut a intrat in baie inainte sa ajung acolo.eu M-am dus inapoi la baia, baietilor asta a mai durat vreo 3 min, si nu am vazut-o sa vina unde avea ora adica cam pe unde eram eu.Cand m-a vazut parca a inghetat.Ce credeti ma place? nu asta ii singurul semn dar nu sunt sigur daca asta e un semn ca ma place.Eu sunt si timid, dar incerc sa trec peste asta.Multumesc si Funda.

1 răspuns:
| xNuConteaza a răspuns:

Prima data, intereseaza-te in ce clasa invata etc si du-te intr-o pauza si caut-o si roag-o sa-ti dea id de mess sau numarul de telefon. Asa vei putea stii daca macar e interesata de tine. Daca iti da ori numarul ori id de mess, vorbeste cu ea, dar in primul' si in primul' rand, incearca sa nu vrei din prima sa fii cu ea pentru ca e destul de aiurea, cele mai bune relatii sunt cele intre prieteni adevarati. Castiga-i increderea, vorbeste-i frumos, fa-o sa rada, sa se simta bine. Nu pot sa-mi dau cu parerea daca te place sau nu, pentru ca o poate se poate uita la tine cu o privire ciudata [ ca si cum ar fi atrasa de tine] dar de fapt sa faca misto sau ceva de genu. Incearca sa te imprietenesti cu ea. Si... intr-o zi. spune-i fata in fata ca o placi. DAR FATA IN FATA, nu pe mess. Pe mess poti vorbi detasat fara nicio retinere dar e un alt sentiment cand iti spune un baiat ca te place. Poate ai norocul de a-ti spune ca te place. Bafta!