anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall nu stiu ce sa fac dar mereu cand am o relatie ajung sa sufar si mie foarte greu sa trec peste acel moment mai ales cand am aflat ca prietena mea a fost falsa si si-a batut joc de mine crying ce as putea face sa trec mai repede sad

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu zic asa, ca daca relatiile astea toate ajung un esec inseamna ca undeva e o buba: ori tu alegi acelasi tip de baieti mai indiferenti, ori esti genul care le permite sa se comporte asa!
Deci schimba undeva fisa!
Cat despre prieteni falsi, stai fara griji ca niciunul nu ne putem lauda cu mai mult de unul sau 2 prieteni adevarati toata viata.
Asa e lumea - parsiva!

| HBK a răspuns:

Incearca sa nu mai pui prea mult suflet acolo unde nu se merita.Analizeaza si tu problema dinainte si vezi daca se poate. Daca ai continua in ritmul asta, te-ai distruge psihic si mental n-ai mai stii ce sa faci sa iesi cu bine.Mai rar ca tine, dar tine minte un lucru de la mine:Omul bun e luat de prost in ziua de aziwinking

Răspuns utilizator avertizat
| paylla a răspuns:

Buna eu as zice sa incerci sa fi mai diferent, spune-i atunci cand te deranjeaza ceva si daca ajungi sa suferi eu as zice sa iesi cu prieteni sa nu stai in casa singur si zambeste ca ai viata inaintewinking