| Ella123 a întrebat:

Sall...nu stiu cum sa va zic.Est vorba despre un prieten foarte bun din scoala.Ma inteleg destul de bine cu e de cand stie ca il plac. A zis odata ca daca as face eu sex cu el ar fi cu mine, le-ar lasa pe toate deoparte mai exact.Ma cheama pe la el in fiecare week-end, cu toate ca i-am zis ca nu vreau sa fac dragoste cu el.Eu nu inteleg de ce vrea neaparat asta? Chiar ma place sau ii s-a pus pata pe min... Voi ce parere aveti?

10 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Eu zic sa stai departe de el.Nu cred ca te place asa cum vrei tu odata ce ti-a pus conditia sa faci sex cu el. Daca te placea erati mai intai iubiti si pe urma iti probunea ceva de genul."E plina balta de pesti" de ce sa astepti dupa el.Gaseste-ti alt baiat care te v-a place pentru tine, nu doar pentru sex.Succes!

| gheorghita a răspuns:

Te ia de fraiera! Crede ca doar pentru ca ai niste sentimente pentru el vei ceda, si te vei culca! Sa nu cedezi! Fi sigur ca nu o sa fie cu tine dupa, meriti ceva mai bun!

| candycarrie a răspuns:

I s-a pus pata sa o facetilaughing sper ca nu te gandesti sa mergi la elwaiting nici macar sa ii dai apa la moara, arata'i ca esti mai mult de atat, ca esti o tipa cu atitudine si nu cauti asa ceva, succes si p. s. chiar nu merge la el:-s

| L a răspuns:

Cred ca isi doreste sex de la tine si numai atat, nu crede in ceea ce iti promite :ca le va lasa pe celelalte si va fi cu tine, dupa ce ii dai ce si-a dorit, te va lasa si va pleca la altele.`

| georgy7165 a răspuns:

Sigur vrea numai sex de la tine pentru ca ti-a spus-o direct.Si probabil vrea doar o aventura de o noapte, nimic serios.

| macktk a răspuns:

Vad ca au raspuns doar fete aici, eu sunt baiat si o sa-ti dau si parerea mea. Clar el e o persoana care nu vrea altceva de la tine decat sex si atat. De la expresia care a spus-o el se mai poate trage si concluzia ca e la inceput si cu sexul, pentru ca altfel nu ar fi parasit vreo actuala pentru tine, una care sa-i fi oferit acest lucru. De aceea iti spun cu prietenie, stai departe de el, si mai ales ca dai de inteles ca esti virgina. Ar fi pacat sa se intample asa! Ai girja de tine.

| ma cheama cum ma cheama a răspuns:

Asa sunt toti...eu chiar nu inteleg ce se intampla cu lumea din ziua de azi:O toti vor numai sexcrying

| maryutza_2205 a răspuns:

Vrea doar sex de la tine, ar fi mai bine sa nu mai vorbesti cu el, ba chiar sa nu mai fiti prieteni, daca lui i-ar placea de tine nu ti-ar mai zice sa faci sex cu el, iar dupa aia el o sa creda ca esti o parasuta(scuza expresia)

ai grija de tine si nu te lua dupa el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sa-i faci o guguca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai gandit daca e doar o atractie corporala?