Bună.
Cum vine asta: sunt cu un băiat dar nici nu mă bagă în seamă?
Ori ești cu el ori tânjești după el? Sunt două lucruri distincte!
Simplu, nu-l interesezi.
Lasă maturitatea să vină la tine și ai să înțelegi.
Pa, pa.
Nu inteleg cum de esti cu un baiat care nu te baga in seama.nu e posibil.pentru a fii cu cineva, trebuie 1:sa va placeti unul pe altul, 2:sa comunicati si alte lucruri. poate e confuz, cine stie ...incearca sa afli motivul pentru care nu-ti prea vb. poate are vreo problema
Daca nici nu te baga in seama e clar
Mai ales ca sunteti si impreuna.inseamna ca ii e rusine cu tine, sau nu tine la tine.
Sincer... eu asa fac cu o colega. Nu o bag in seama deloc pentru ca pur si simplu ea ar vrea mai mult de la mine si eu nici nu vreau sa aud ( nu ca ar arata rau, arata jalnic ). In schimb cu alta colega... pe langa ca vorbesc mereu, mai stau si pe mess cateva ore cu ea
Dc nu il bagi tu in seama prima? poate ca nu simte nimic pentru tine si de aia nu te baga in seama
sau poate ca are ceva cu tine -no reason-
sunt N raspunsuri du-te si intreaba-l
Incearca sa-l bagi tu prima in seama daca nu merge inseamna ca ii plage de colega ta si despartete de el sunt multi baieti
Bună! După părerea mea, băiatul este mai timid şi nu ştie cum să procedeze. Încearcă să intri tu prima în vorbă cu el, aşa va prinde şi el curaj pe viitor.
Multă baftă!
Eu cred ca nu te place si nu ar vrea sa iti zica ca vrea sa se desparta de tine ca sa nu te raneasca`...