| FaraNume_7993 a întrebat:

SallhappyNu stiu raspunsul la aceasta intrebare:sunt cu un baiat dar el nu ma baga in seama deloc, dar pe niste prietene le baga in seama, azi am stat pe aceeasi banca, unul langa altul si nu a zi nici macar "buna" sau "cf?"...si nu inteleg de ce pe mine nu ma baga in seama deloc si pe o colega da! Nu am gasit rasp la aceasta intrebare
Si cand l-am intrebat ca de ce nu ma baga in seama deloc si pe o fata(ca sa nu sp numele) o baga in seama a raspuns"ca sincer nu stiu de ce"
Voi ce credeti(de ce nu ma baga pe mine in seama si pe o colega da)?happybig grin:Xkiss

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cum vine asta: sunt cu un băiat dar nici nu mă bagă în seamă?
Ori ești cu el ori tânjești după el? Sunt două lucruri distincte!
Simplu, nu-l interesezi.
Lasă maturitatea să vină la tine și ai să înțelegi.
Pa, pa.

| alexaaa a răspuns:

Nu inteleg cum de esti cu un baiat care nu te baga in seama.nu e posibil.pentru a fii cu cineva, trebuie 1:sa va placeti unul pe altul, 2:sa comunicati si alte lucruri. poate e confuz, cine stie ...incearca sa afli motivul pentru care nu-ti prea vb. poate are vreo problema

| viatadecacatt a răspuns:

Daca nici nu te baga in seama e clarlaughing
Mai ales ca sunteti si impreuna.inseamna ca ii e rusine cu tine, sau nu tine la tine.

| Shagun a răspuns:

Sincer... eu asa fac cu o colega. Nu o bag in seama deloc pentru ca pur si simplu ea ar vrea mai mult de la mine si eu nici nu vreau sa aud ( nu ca ar arata rau, arata jalnic I don't want to see ). In schimb cu alta colega... pe langa ca vorbesc mereu, mai stau si pe mess cateva ore cu ea laughing

| Anakatsu a răspuns:

Dc nu il bagi tu in seama prima? poate ca nu simte nimic pentru tine si de aia nu te baga in seama

sau poate ca are ceva cu tine -no reason-

sunt N raspunsuri du-te si intreaba-l

| 21Ada a răspuns:

Incearca sa-l bagi tu prima in seama daca nu merge inseamna ca ii plage de colega ta si despartete de el oh go on sunt multi baietiwinking

| Ada... a răspuns:

Bună! După părerea mea, băiatul este mai timid şi nu ştie cum să procedeze. Încearcă să intri tu prima în vorbă cu el, aşa va prinde şi el curaj pe viitor.
Multă baftă! kiss

| alina6344 a răspuns:

Eu cred ca nu te place si nu ar vrea sa iti zica ca vrea sa se desparta de tine ca sa nu te raneasca`...big grin