| TheJoker1 a întrebat:

Sall oameni!
Am avut mai demult o iubita am fost la ea acasa si neam propus sa ne uitam la un film si ea sa besit(scuze pentru expresie) iar eu am pus telu sa sune dupa 2 min si m-am prefacut ca ma suna mama sa ma duc acasa si s-a suparat pe mine. Oare sa incerc sa ma impac cu ea?

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

E amuzant:d, dar asta e viata. Sunt sigura ca a fost un accident si chiar a fost foarte jenant, si sunt sigura ca se simte foarte rusinata. Dar cred ca asta nu e un motiv sa o parasesti, sa fim seriosi, ori ce om se besestebig grin si gindeste-te ca ti s-ar fi putut intimpla si tie. Impaca-te cu ea, si numai vorbiti pe tema asta, uita. Crede-ma ca totul va fi bine, si veti fi fericiti.

7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Asta e face parte din decor... oricui i se poate intampla! Daca are si calitati eu zic ca se merita sa te impaci cu ea nu?

| traficanta a răspuns:

Cum ma sa te superi? daca tie ti se intampla asta si ea facea la fel iti convenea? normal ca trebuie sa te impaci cu ea

| MadalinaD a răspuns:

Doamne! Supara-te doar in cazul in care nu e om, dar asta e cea mai mare dovada ca nu o iubesti.Eu cred ca daca o sa incerci sa te impaci cu ea, nu va accepta (asta decat daca nu esti cel mai tare tip din scoala, sau ai banii, sau mai stiu eu ce).

| faaalyoana a răspuns:

Intrebarea asta a mai fost pusa de altcineva,,, de o fata
hahaha
ai copiat- si tu k alta intrebare nu aveai...

| TheJoker1 explică:

Maaaaaaaaaa ea s-a despartit de mine nu eu de ea si eu vam cerut sfatul daca sa incer sa ma impac cu eaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si ea a postat chestia respectiva? voi nu stiti ca rufele urat mirositoare se spala in intimitate? tu nu te besi? sau te vei fi crezand un superom care nici la toaleta nu merge? nu-si sufla nasul? nu se sterge la fund? in cazul asta daca as fi fata mi-as vedea de treaba si nu te-as dori pe aproape. fata a facut-o fiindca ai strans-o prea tare in brate.iti spun eu asta fiindca de la ea stiu.ti-as da eu una in stomac cat de tare pot sa vad; tu borasti? ne impacam dupa aia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai terminatore? cine a strans-o tare in brate de a scapat porumbelu? cine a programat telefonul? peste cinci minute? cine a plecat si cine s-a simtit parasit? pai ce o arzi tu aici cu parul-n-ochi ca elena udrea? ia vezi.