Daca nu aveti alta alternativa, atunci nu-ti ramane decat sa vb cu ea, sa-i explici sitiatia si ca dragostea trebuie tinuta activ, si in armonie, fara minciuni, etc
Nu vreau sa te descurajez... dar eu stiu cum e viata de camin fete-baieti chefuri, fara pedagogi uneori ) intelegi tu!
Nasoala faza... du-te la ea... sau daca nu, nu mai sta trist Fi happy ca a fost sa fie... reiati viata ta ca degeaba mai astepti.
Daca fata te iubeste sigur, dar de ce nu incerci sa mergi acolo la ea in timpul scoli cum sta la camin fa-ti rost de un scuter si mergi pe neasteptate si vezi ce face... pentru ca daca te inseala aceasta relatie nu isi are rostul... depinde caci intr-o luna nu cred ca te poate iubi asa de mult... Poate ai noroc
Uite ca tocmai EA a gasit ac si de cojocul tau si a produs "marea" schimbare la tine! Sincer chiar daca va iubiti nu cred ca va rezista dragostea voastra la distanta... poate daca te sacrifici putin si te muti mai aproape.in rest SECRETEL are dreptate in legatura cu caminele studentesti!
Of frate ce sa spun ...nu trebuie sa te indragostesti daca nu simnte si ea ceva pe-tu tine...pe urma e jale uite eu am patit-o