| BlackAngel23 a întrebat:

Sall pentru inceputbig grin ei am o intrebare stau cu un baiat de 7 luni nu ne vedem mereu cand ne vedem nu facem lucruri 'extraordinare' dar ce pai putem vb pe net? ca la telefon vb inainte sa aiba el messu de la 17pana la 00:00 seara.inainte vb foarte mult p mees dar acum nu mai prea dc? ca odata am imtrat pe pagina de mess a unei prietene si si pe pag mea si mie imi raspundea greu si ei un, doi oare dc ( nu e faza ca o place pe colega mea stiu fffffff bine asta)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil nu ii place sa vorbeasca cu tinesad sau nu aveti prea multe in comun, poate ca are emotii cand vorbeste cu tine si are retineribig grin sau poate ca pur si simplu asa s-a intamplat.Nu stiu daca e ok sa iti propui sa vorbiti despre anumite lucruri.Ar trebui sa vina totul de la sine...mai bine vorbiti 5 minute si alea despre ce simtiti si sa radeti si sa fiti relaxati decat sa vorbiti 2 ore cu pauze si "mda...sii ce mai zici?" si dupa sa va plcitisiti. Aa sau un suviect de discutie ar fi chiar asta:de ce iti raspunde greu pe mess, daca il plictisesti etc.Fii deschisa.intreab-l orice. Sper ca te-am ajutat:*

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Esti imatura!

| Forcas_9823 a răspuns:

(Incearca sa scrii cu semne de punctuatie, pentru ca e foarte greu de descifrat ce doresti sa comunici)

| VampireKnight a răspuns:

Pai cine stie toa place...mai mult decat crezi sau daca tu zici acolo ca esti impreuna cu el poateo place si nu sti tu... ma rog